Poradnik Darmowy Bot Social Exchange - Jak ustawić i metody na followersów - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Poradnik Darmowy Bot Social Exchange - Jak ustawić i metody na followersów (/Temat-Darmowy-Bot-Social-Exchange-Jak-ustawic-i-metody-na-followersow-159306) |
Darmowy Bot Social Exchange - Jak ustawić i metody na followersów - Soylent - 03-11-2018 02:47 Witam wszystkich i zapraszam na ten krótki poradnik w którym pokażę wam jak ustawić ruskiego bota aby zdobywać darmowych obserwujących nie tylko na instagramie (choć napisałem to w tym dziale jako, że uważam, że moduł instagramowy jest najlepszy spośród dostępnych także VK, Youtube, Telegram, ask.fm i Twitter) Kilka informacji na początek:
Wymagania:
Jak:
Im więcej punktów masz tym więcej followów możesz ustawić przy dodawaniu ich na swoje konta. Żeby dodać swoje swoje konto na instagramie kliknij tutaj: następnie tutaj: Możesz też po prostu wkleić link do swojego profilu w danym serwisie. Ustaw: - Liczbę obserwujących, - Szybkość (zbyt drogie, nie opłaca się ustawiać więcej) - Dodatkowe like na kilku ostatnich zdjęciach (są drogie ale sprawiają, że nagłe przyrosty na twoim profilu wyglądają trochę bardziej legit) - Jakość botów (według mnie nie ma aż tak wielkiej różnicy między najgorszymi i najlepszymi, że nie opłaca się wybierać wyższej jakości) Jeśli chcesz mieć duże ilości kont w bocie co równa się większej ilości followów dla ciebie polecam tworzyć konta na instagramie bo jest to najpopularniejszy serwis w tym bocie (testowałem wyświetlenia na youtube i twittera i leci to na oko 2 razy wolniej niż w przypadku instagrama, ale wiadomo zależne jest to od innych użytkowników bo to własnie ich konta w bocie tak samo jak nasze wzajemnie się followują i likeują). Moja metoda na robienie dużej ilości fake kont: Konta robię na telefonie używając transferu danych komórkowych (co daje mi zmienne IP) - ta metoda pozwoli nam zachować konta na dłuższy czas (robiłem konta używając tora i proxy ale te dostają bana po 1-2 dniach). Dodatkowo używam przeglądarki która czyści ciasteczka (BrowseSecure na iOS) i resetuję ją po założeniu jednego konta. 10 minutowy email który instagram przyjmuje: https://10minut.xyz RE: Instagram - 1000+ Darmowych followersów na dzień [Boty na Youtube również dostępne!] - skylones - 04-11-2018 13:15 Dzięki za poradnik jak i całą stronę, punkty trochę słabo się zdobywa, nawet jeśli dodałem konto twitter do bota. Oczywiście poszło z refa . RE: Instagram - 1000+ Darmowych followersów na dzień [Boty na Youtube również dostępne!] - Soylent - 29-11-2018 20:10 Zaktualizowałem post. Teraz trochę bardziej zrozumiały oraz nowa metoda na robienie kont. |