![]() |
Zablokowany paypal z fake danymi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Zablokowany paypal z fake danymi (/Temat-Zablokowany-paypal-z-fake-danymi-159251) Strony: 1 2 |
Zablokowany paypal z fake danymi - tomcki - 29-10-2018 20:25 Witam Używałem konta paypal z fake danymi lecz pare dni temu została nałożona na moje konto blokada i oczekują skanu dowodu Jest jakaś opcja aby te pieniądze wypłacić bez weryfikacji? Słyszałem coś o opcji 180 dni i zamknięcie konta RE: Zablokowany paypal z fake danymi - Lords - 29-10-2018 20:28 Tak była kiedyś opcja ze po chyba 45 dniach można było wypłacić. Później po 90. Teraz nie wiem czy się coś zmieniło. RE: Zablokowany paypal z fake danymi - maxiu170 - 30-10-2018 15:13 Ja miałem na prawdziwe dane, zarządali skanu dowodu. Wysłałem - obliczyli że zakładając konto nie miałem 18 lat. Zablokowali konto z pieniążkami, oddali po pół roku. RE: Zablokowany paypal z fake danymi - PremAccHack - 30-10-2018 15:33 ^^ taka sama sytuacja i to z wielką łaską xD RE: Zablokowany paypal z fake danymi - MrSlasher - 31-10-2018 04:12 Najlepszy sposób jaki poznałem to napisać do osoby która przelała środki i zwrócić jej ostatni przelew który zrobiła, dogadać się że zablokowali itp i żeby przelał na inne konto. RE: Zablokowany paypal z fake danymi - tomcki - 31-10-2018 16:18 (31-10-2018 04:12)MrSlasher napisał(a): Najlepszy sposób jaki poznałem to napisać do osoby która przelała środki i zwrócić jej ostatni przelew który zrobiła, dogadać się że zablokowali itp i żeby przelał na inne konto. Problem jest taki, że na koncie było dużo transakcji i żadna nie przekroczyła 100zl RE: Zablokowany paypal z fake danymi - PremAccHack - 31-10-2018 17:19 To nie do odzyskania RE: Zablokowany paypal z fake danymi - Zahh - 25-11-2018 12:50 Gaypal is gaypal, co najwyżej możesz kupić fałszywy skan dowodu lub prawojazdy. RE: Zablokowany paypal z fake danymi - rachman - 26-11-2018 22:44 Ta, tylko czy kwota warta trzeba przemyśleć najpierw bo ewentualne konsekwencje posługiwania się fałszywymi dokumentami przyjemne nie są. RE: Zablokowany paypal z fake danymi - Bravo - 26-11-2018 23:48 (26-11-2018 22:44)rachman napisał(a): Ta, tylko czy kwota warta trzeba przemyśleć najpierw bo ewentualne konsekwencje posługiwania się fałszywymi dokumentami przyjemne nie są.@[rachman] Nie żeby „gaypal” to gdzieś zgłaszał dziesiątki kont tygodniowo takimi papierkami weryfikuje i nie ma żadnego problemu. Ewentualnie jeżeli konto było wcześniej oflagowanie to mimo takiego sfałszowanego papierku konto zostanie zamknięte ze względu na podejrzaną aktywność która szkodzi społeczności. A jeżeli wyślesz coś co jest słabo podrobione to też zamykają konto i zwracają pieniądze po 180 dniach i nie interesuje ich to że jesteś fałszerzem ![]() |