Proszę napisać mi mail w sprawie podkładki pod mysz zamówionej w SHOP'ie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Proszę napisać mi mail w sprawie podkładki pod mysz zamówionej w SHOP'ie (/Temat-Prosze-napisac-mi-mail-w-sprawie-podkladki-pod-mysz-zamowionej-w-SHOP-ie-15918) |
Proszę napisać mi mail w sprawie podkładki pod mysz zamówionej w SHOP'ie - Lookso - 31-10-2010 20:39 Sprawa jest taka. Zamówiłem sobie podkładkę pod mysz w Lockerz SHOP na dane PLUSEXPRESS. Już minęło sporo czasu i nie mam informacji o dotartej paczce do skrzynki w USA, więc wysłałem do nich wiadomość o tej sprawie. Oni szybko odpisali: Cytat:Witam, I teraz proszę o napisanie po angielsku wiadomości do Lockerz i o adres e-mail na który warto tą wiadomość wysłać RE: Proszę napisać mi mail w sprawie podkładki pod mysz zamówionej w SHOP'ie - Yanke$ - 01-11-2010 11:36 Po pierwsze to usuń szybko link do śledzenia paczki w UPS no więc tak: - do Lockerz: Mejl na:[email protected] Cytat:Hey Kathy! RE: Proszę napisać mi mail w sprawie podkładki pod mysz zamówionej w SHOP'ie - Lookso - 02-11-2010 18:25 Dzięki Yanke$! Nie chciało mi się osobiście pisać i nie wiedziałem gdzie lepiej dokładnie się z tym zwrócić. Szybko dostałem odpowiedź od bota Lockerz i nic w liście nie ma ciekawego, ale wstawię: Cytat:Due to the high volume of e-mails following fwb, I am working closely with our CTO to fix a couple of bugs--hang in there with us! I am not going to be able to answer each person for a couple days. Czyli w skrócie dużo osób do niej pisze i nie jest w stanie odpowiedzieć wszystkim członkom Lockerz, ponieważ ma dużo wiadomości na temat FWB. Jeśli masz pytanie na temat działu SHOP, napisz do nas pod tytułem wiadomości "Mam pytanie o złożonym zamówieniu w sklepie ". RE: Proszę napisać mi mail w sprawie podkładki pod mysz zamówionej w SHOP'ie - Lookso - 10-11-2010 17:29 Sprawa się ciągle toczy... Zobaczymy, bo Kathy się spytała której nagrody nie otrzymałem. Czy chodzi o trzecią, bo zamawiałem raz w shopie, a potem 2 razy na restocku. Odpisałem jej i zobaczymy co znowu odpisze |