Użytkownik Lords - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Użytkownik Lords (/Temat-Uzytkownik-Lords-159148) |
Użytkownik Lords - Hybrid1990 - 23-10-2018 19:49 http://zarabiam.com/Temat-oszustwo-na-zarabiam-com-159143 http://zarabiam.com/User-Lords-122838 Zalega z pieniędzmi dla Chilu89, w odpowiedzi na PW tłumaczył się problemami osobistymi i problemem ze swoim bankiem, i obiecał jak najszybsze oddanie pieniędzy. Do tego czasu proszę nie zawierać z nim jakichkolwiek transakcji. RE: Użytkownik Lords - Mentalki - 23-10-2018 20:38 Ciekawi mnie czemu nie blokujecie takich osób które oszukują/okradają ludzi na tym forum. Jednak też ciekawi mnie czemu ta osoba ma tylko +repy a nie ma żadnych -repów jeśli jest oszustem. RE: Użytkownik Lords - Damian0820 - 23-10-2018 21:02 (23-10-2018 20:38)Mentalki napisał(a): Ciekawi mnie czemu nie blokujecie takich osób które oszukują/okradają ludzi na tym forum. Jednak też ciekawi mnie czemu ta osoba ma tylko +repy a nie ma żadnych -repów jeśli jest oszustem. Brak ujemnej reputacji może być spowodowany tym, że na forum nie da się dawać ujemnych punktów reputacji. Edyt: poza tym nie wiesz jak było, z tego co widzę prawdopodobnie po prostu powinęła mu się noga, tym bardziej że kontakt jest i obiecywał jak najszybszą spłatę. xD Łatwo ci przychodzi nazywanie kogoś oszustem nie mając żadnego pojęcia o sytuacji, wstrzymaj się trochę kowboju. RE: Użytkownik Lords - Lords - 24-10-2018 21:32 Wszystko wyjaśnione w tym tygodniu pieniądze wrócą na konto bankowe kontrahenta. @Mentalki Przestroga na przyszłość - nie nazywaj nikogo publicznie oszustem jeśli nie masz na ręku prawomocnego wyroku Sądu. Takie coś może się czasem nieprzyjemnie zakończyć. Ja jednak jestem wyrozumiały jak kolega wyżej. @Hybrid1990 jeszcze raz przepraszam za kłopot. Edit Wszystkie refbacki rozliczone. Pozostał Chilu89 RE: Użytkownik Lords - rachman - 25-10-2018 00:22 (23-10-2018 20:38)Mentalki napisał(a): Ciekawi mnie czemu nie blokujecie takich osób które oszukują/okradają ludzi na tym forum. Jednak też ciekawi mnie czemu ta osoba ma tylko +repy a nie ma żadnych -repów jeśli jest oszustem. Oszuści dostają bana. Zapewniam. Widziałem wiele razy. Pomyśl po prostu - ktoś ma obsuwę lub poszkodowany kłamie a tu od razu ban... Zgaszam Cię bez powodu albo kłamię i buch masz bana... Rozumiesz? Moderatorzy muszą dać czas wyjaśnić, po upływie czasu są kary. W trakcie są ostrzeżenia przed transakcjami. Oszuści są karani nie bój się. Wszystko trzeba z głową. RE: Użytkownik Lords - Hybrid1990 - 26-10-2018 20:02 @[Lords] (24-10-2018 21:32)Lords napisał(a): Wszystkie refbacki rozliczone. Pozostał Chilu89 Jesteś pewny? Bo przed chwilką wpłynęło zgłoszenie od marmal'a, że od miesiąca zalegasz mu pieniądze za refback. RE: Użytkownik Lords - Lords - 26-10-2018 20:27 Poszło PW do marmal'a. Użytkownik Lords - marmal - 27-10-2018 00:43 Na PW odpowiedziałem i na dzień dzisiejszy pieniędzy nie dostałem. Identyczna sytuacja jak opisana wyżej - problemy osobiste i bankowe, tak więc nie naciskałem i czekałem cierpliwie. Niestety wygląda na to, że przez to zostałem zapomniany (aczkolwiek wysłałem mejla w środę, że czekam do końca tego tygodnia). Liczę cały czas na to, że uda się to rozwiązać polubownie. RE: Użytkownik Lords - Lords - 27-10-2018 12:44 @Marmal PW wysłane. Po otrzymaniu szczegółów refback zostanie rozliczony natychmiast. Co do Chilu89 to czekam na odpowiedź na PW RE: Użytkownik Lords - prelude - 27-10-2018 13:01 (24-10-2018 21:32)Lords napisał(a): Przestroga na przyszłość - nie nazywaj nikogo publicznie oszustem jeśli nie masz na ręku prawomocnego wyroku Sądu. Takie coś może się czasem nieprzyjemnie zakończyć. Wspaniale, że jesteś tak wielkoduszny i wyrozumiały, ale w tym temacie powinieneś raczej okazać skruchę, skoro jak widać nawaliłeś i to nie w jednym przypadku. |