Jak założyć konto facebook z innego kraju? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jak założyć konto facebook z innego kraju? (/Temat-Jak-zalozyc-konto-facebook-z-innego-kraju-159117) |
Jak założyć konto facebook z innego kraju? - Thinker - 22-10-2018 13:26 Cześć. Jak założyć konto facebook by facebook uznał ze jest to z innego kraju niż polska? Muszę zmienić IP czy jak? ;d RE: Jak założyć konto facebook z innego kraju? - Majka - 22-10-2018 13:36 Zmienić IP - np. vpn RE: Jak założyć konto facebook z innego kraju? - Thinker - 22-10-2018 13:40 Możesz polecić dobra stronę z vpn? RE: Jak założyć konto facebook z innego kraju? - Majka - 22-10-2018 14:17 Mogę polecić ale jak chcesz dobre to będą płatne. Wpisz w google darmowy vpn czy tam vpn trial i coś powinieneś znależć za darmoszkę RE: Jak założyć konto facebook z innego kraju? - pmarek - 22-10-2018 15:16 Jak chcesz się bawić w vpn to już lepiej kupić jakiś tany, niż brać coś darmowego. Osobiście używałem do gier te darmowe i wysypują się za często, więc szkoda na to nerwów. RE: Jak założyć konto facebook z innego kraju? - Thinker - 22-10-2018 17:01 Nie chce się bawić. Facebook zablokował mi konto prywatne i nie mogę utworzyć konta z moim imieniem i nazwiskiem bo z automatu mam bana. Muszę utworzyć z jakimś dodatkiem bo inaczej nie da rady i musi to być z innego kraju bo inaczej nie przechodzi. |