![]() |
Zmiana lokalizacji postu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zmiana lokalizacji postu (/Temat-Zmiana-lokalizacji-postu-159074) |
Zmiana lokalizacji postu - kiepskiw80 - 20-10-2018 00:27 Cześć, Pytanie, jak zmienić lokalizację? Dodałem miejsce zamieszkania, miejsce zameldowania a podczas dodawania postów na grupę pojawia mi się lokalizacja z USA? Jak to rozwiązać? RE: Zmiana lokalizacji postu - Czaq - 20-10-2018 10:28 Jesteśmy w dziale social media więc domniemam, że chodzi o Facebooka? Logujesz się poprzez VPN i mimo ustawień lokalizacje pokazuje jako USA powiadasz.. tutaj trzeba by było ograniczyć wgląd przeglądarki do aktualnej lokalizacji. Być może tym się kieruj. RE: Zmiana lokalizacji postu - kiepskiw80 - 20-10-2018 11:58 Faktycznie nie doprecyzowałem pytania. Oczywiście chodzi mi o zmianę lokalizacji postów dodawanych na grupach na Facebooku. Może od początku, kupiłem konto od jednego sprzedawcy z forum, jak dodaje post na grupach to lokalizacja wyświetla się z USA. Co śmieszniejsze, nie mogę wpisać polskiego kodu pocztowego w postaci 00-000. Przeglądarka Chrome, loguje się normalnie z polskiego IP bez VPN. Na innych kontach pobiera się lokalizacja poprawnie, ewidentnie coś w samych ustawieniach kontach jest mocno namieszane. Ja niestety nie wiem co, już powoli tracę swoje ostatnie włosy. Pomocy. Kto mi pomoże wykonam przelew paypalem w ramach podziękowania. RE: Zmiana lokalizacji postu - SCM - 20-11-2018 10:58 po prostu wpisujesz sobie oznaczeniem |