Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Rockwall investments scam czy legit - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Rockwall investments scam czy legit (/Temat-Rockwall-investments-scam-czy-legit-159061)

Rockwall investments scam czy legit - ksitek - 18-10-2018 23:17

Tak jak w temacie. Ktoś kożystał? wypłacał?

RE: Rockwall investments scam czy legit - furmanfurman - 18-10-2018 23:28

Ja korzystam. Działam od kilku miesięcy, w pakietach fusion mam już ponad 4k$. Codzienne naliczenia, wypłaty bez żadnych problemów. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz priv. Jeśli chcesz zainwestować, to może będę miał dla ciebie fajny bonusik

RE: Rockwall investments scam czy legit - kaskader - 19-10-2018 09:22

Legit

RE: Rockwall investments scam czy legit - ksitek - 19-10-2018 11:57

Swojego refa już mam, ale chyba sporo kasy idzie na tym zarobić skoro każdy tak ochoczo chce mi pomóc Tongue

RE: Rockwall investments scam czy legit - wrzochal11 - 19-10-2018 12:00

Dzisiaj wypłaca, co nie znaczy że będzie wypłacał jutro. Jak nie masz dostępu do zeznań finansowych. Do tego ile kasy wpływa, ile wypływa to nie wiesz nic. Historia pokazała, że tego typu projekty szybko powstają i jeszcze szybciej kończą. Miej swój rozum i nie słuchaj marketingowej papki. Jest takie forum w Polsce gdzie dokładnie analizują tego typu projekty (nie chce podawać nazwy, bo jesteśmy jakby nie patrzył na konkurencyjnym forum). Możesz sobie tam poszukać więcej informacji.

RE: Rockwall investments scam czy legit - Hybrid1990 - 19-10-2018 14:59

http://zarabiam.com/Temat-Rockwall-Investments-Do-1-5-dziennie-z-Fusion-Kopalnia-Kryptowalut-Matryce-149029

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.