Okradziona i oszukana przez slimorzysko69 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Okradziona i oszukana przez slimorzysko69 (/Temat-Okradziona-i-oszukana-przez-slimorzysko69-158986) |
Okradziona i oszukana przez slimorzysko69 - Wikusia_G - 15-10-2018 22:37 Dzisiaj i w wczoraj, wczoraj mnie okradziono przez slimorzysko69 zabrał mi zbroje skórzaną czarną i głowa Batmana a dzisiaj był konkurs ruletka o 1mln (czyli kto da najwięcej wygrywa przezc10 sekund) odliczane było i wydałam z 9k i dałam na tą ruletka jeszcze telefon Samsung i pistolet deagle i coś tam jeszcze pisało. mam nadzieję że mi zwróćcie wszystko RE: Okradziona i oszukana przez slimorzysko69 - Hybrid1990 - 16-10-2018 18:05 Idź ćpać gdzie indziej. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |