[scam]Relibux to scam. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [scam]Relibux to scam. (/Temat-scam-Relibux-to-scam-15890) |
[scam]Relibux to scam. - D3S1DER1UM - 31-10-2010 11:13 Opowiem na własnym przykładzie. Założyłam konto i miałam 2$ czyli minimum do wypłaty. Zleciłam wypłate na paypal a po kilku dniach odrzucono mi ją, zedytowano minimum na 4$ i usunięto możliwość wypłat na paypal. Napisałam o tym do admina i obiecał że włączy wszystkie metody wypłat. Oczywiście paypal nie został uruchomiony. Dozbierałam do tych 4$. Zleciłam wypłate na alertpay i niestety nie da się wypłacić. Także nie polecam! RE: Relibux to scam. - Zampal - 31-10-2010 11:47 A ja dostałem wypłatę; ) RE: Relibux to scam. - D3S1DER1UM - 31-10-2010 11:55 A na co zlecałeś wypłatę i kiedy? Edit: Właśnie się dowiedziałam że wypłacają tylko premium userom... RE: Relibux to scam. - Zampal - 31-10-2010 16:01 Zleciłem na pp pare tygodni temu.. |