![]() |
Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? (/Temat-Poszukuje-programy-partnerskiego-moze-znasz-158840) Strony: 1 2 |
Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - asiorek - 09-10-2018 09:55 Witajcie, Czy zna ktoś i jest w stanie polecić, program partnerski który płaci za jazdy testowe samochodami ? Tj. podsyłam komuś link- ej słuchaj masz tu linka na jazde testową nowym golfem, ktoś tam się rejestruje no i ja mam z tego profit, tak jak w przypadku kont bankowych? Na comperialead widze tylko leasingi.. Pozdrawiam i dzięki za pomoc ![]() RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - Legionista93 - 09-10-2018 09:56 Ebroker, agora, m2m tam powinny być takie programy ![]() RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - asiorek - 09-10-2018 09:58 a Który z nich polecasz najbardziej? czy lepiej założyć konto na wszystkich 3 i na zmianę korzystać, ze względu na rożne stawki ? RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - Legionista93 - 09-10-2018 10:00 Ja korzystam z wszystkich 3 - kwestia tego gdzie są programy, które Ci pasują ale ogólnie najbardziej polecił bym Agore - jak dla mnie najlepsza sieć kontakt z nimi przez maila lub gg zawsze chętnie pomogą ![]() RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - asiorek - 09-10-2018 10:09 Czy rejestrując się w m2m mogę potem swoje dane zmienić, tj nie chce np teraz podawać prawdziwych danych pokroju pesel i adres, a np jak bym został, istnieje opcja zmiany tych danych ? RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - Legionista93 - 09-10-2018 10:32 Raczej nie bo nie wypłacą Ci jak podasz nie prawdziwe dane - więc ja bym nie ryzykował zamrożenia środków. RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - rachman - 09-10-2018 10:57 To normalna praca - tak to traktuj - jak podasz fałszywe dane narażasz się na nieprzyjemności a conajmniej utratę kasy. RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - asiorek - 09-10-2018 10:58 okej, po rejestracji na m2m, tutaj również nie ma dostępnych jazd próbnych. no nic, pozostały mi jeszcze 2 ![]() ![]() RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - rachman - 09-10-2018 11:10 Na ebrokerze często były ale one raz są raz nie. To nie są stałe oferty raczej. Zależy co dealerzy chcą opchnąć itd. ![]() RE: Poszukuje programy partnerskiego - może znasz? - EfectiveWork - 09-10-2018 16:28 Co do kampanii na tak zwane jazdy próbne to takie kampanie są...ale są wprowadzane limity czyli nie są one dostępne dla wszystkich użytkowników ![]() ![]() ![]() |