Dodawanie produktów na sklep - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Dodawanie produktów na sklep (/Temat-Dodawanie-produktow-na-sklep-158829) Strony: 1 2 |
Dodawanie produktów na sklep - Raydetth - 08-10-2018 18:51 Witam, zlecimy dodawanie produktów z arkuszu na sklep internetowy. Same dodawanie jest banalnie proste i każda zainteresowana osoba zostanie do tego odpowiednio przygotowana. Podczas dodawania produktu wymagamy, aby wszystkie parametry, specyfikacje oraz szczegóły były prawidłowo wpisane. Na ten moment jesteśmy w stanie zapłacić 10 groszy za każdy dodany produkt. Kwota do negocjacji. Zapraszam do kontaktu! #ps prosiłbym o usunięcie poprzedniego wątku ponieważ miałem problem z wpisaniem wiadomości na przeglądarce Chrome - po zmianie na Mozille wszystko jest ok. #edit Wstępna stawka została podniesiona do 20gr z możliwością negocjacji po jakimś okresie. KONTAKT: sokyre666s(malpa)gmail.com Prosiłbym w emailu zostawić numer tel. RE: Dodawanie produktów na sklep - Captain - 08-10-2018 19:24 Pisz PW, jestem wstępnie zainteresowany. RE: Dodawanie produktów na sklep - MistGun - 08-10-2018 19:32 Jestem zainteresowany! PW RE: Dodawanie produktów na sklep - nunek07 - 08-10-2018 20:12 serio 10gr? :o To ja biorę 5zł/szt i często nie wiem w co ręce włożyć i ogólnie jak macie to w excelu, to w panelu sklepu nie ma możliwości importu całości z csv/xml? Wystarczy wtedy tylko 'zmaczować' co gdzie ma się zaimportować. RE: Dodawanie produktów na sklep - pawlosek - 08-10-2018 20:37 W sumie też byłbym zainteresowane wstępnie, 10gr/szt to obstawiam, że raczej proste rzeczy do wykonania, za 5 zł/szt chyba już musisz wymyślić też opis i skategoryzować produkt, nunek? RE: Dodawanie produktów na sklep - Legionista93 - 08-10-2018 20:41 (08-10-2018 20:37)pawlosek napisał(a): W sumie też byłbym zainteresowane wstępnie, 10gr/szt to obstawiam, że raczej proste rzeczy do wykonania, za 5 zł/szt chyba już musisz wymyślić też opis i skategoryzować produkt, nunek? 5zł to normalna stawka przy takich zleceniach - sam ostatnio robiłem to dla klienta i po negocjacjach wyszło 3 zł za 1 dodany produkt (opis, foty, atrybuty jezeli były, ceny itp) RE: Dodawanie produktów na sklep - nunek07 - 08-10-2018 21:20 (08-10-2018 20:37)pawlosek napisał(a): W sumie też byłbym zainteresowane wstępnie, 10gr/szt to obstawiam, że raczej proste rzeczy do wykonania, za 5 zł/szt chyba już musisz wymyślić też opis i skategoryzować produkt, nunek?Stworzenie całkiem nowego opisu, od zera, to już inna para kaloszy - koszt zależny od ilości zzs W powyższej cenie jest korekta tekstu, ewentualny research i 'sparafrazowanie' (nie skopiowanie) tekstu ze źródeł dostępnych w internecie. Następnie ułożenie tego spójnie na stronie produktowej, jak najatrakcyjniej dla klienta. Czasami dochodzą jeszcze jakieś sprawy związane ze zdjęciami, jakąś przeróbką, itp i jeśli to nie jest jakieś czasochłonne to jest w cenie. Takie są ceny, takie są realia. Wiadomo, nie przy każdym zleceniu cena jest taka sama. A przy dodawaniu produktów, nawet mając wszystko na tacy, to 10gr to jakiś śmiech na sali - zwłaszcza przy dodatkowym wypełnianiu podanych parametrów prosta matematyka mówi, że trzeba by było dodać 1000 produktów żeby stówke zarobić - szok. RE: Dodawanie produktów na sklep - pawlosek - 08-10-2018 21:45 (08-10-2018 21:20)nunek07 napisał(a):(08-10-2018 20:37)pawlosek napisał(a): W sumie też byłbym zainteresowane wstępnie, 10gr/szt to obstawiam, że raczej proste rzeczy do wykonania, za 5 zł/szt chyba już musisz wymyślić też opis i skategoryzować produkt, nunek?Stworzenie całkiem nowego opisu, od zera, to już inna para kaloszy - koszt zależny od ilości zzs W powyższej cenie jest korekta tekstu, ewentualny research i 'sparafrazowanie' (nie skopiowanie) tekstu ze źródeł dostępnych w internecie. Następnie ułożenie tego spójnie na stronie produktowej, jak najatrakcyjniej dla klienta. Czasami dochodzą jeszcze jakieś sprawy związane ze zdjęciami, jakąś przeróbką, itp i jeśli to nie jest jakieś czasochłonne to jest w cenie. I nie mówię, że 10gr/szt to poważna kwota, ale zleceniodawca nie podał konkretnego opisu co trzeba zrobić. Wiemy tylko tyle, że mają to w arkuszu i zadanie jest "banalnie proste". Jeśli przyjąć, że student będzie dodawał produkt w 10 sekund (ctrl+c/ctrl+v z odpowiednich kolumn do odpowiednich pól, chociaż pewnie da się to zaimportować jako cały plik), to dla studenta wychodzi prawie litr wódki na godzinę, a to już poważna kwota RE: Dodawanie produktów na sklep - nunek07 - 08-10-2018 22:08 Tak, tylko to przy okazji jest psucie rynku. Identyczna sytuacja ma się z ofertami pracy na tzw. "pełen etat". Jak widzę ogłoszenia z wynagrodzeniem 1500-2000zł i to nie za jakieś cieciowanie czy inne prace typu 'siedzenie 8h i nic nie robienie', to załamka. Ja tyle płacę za mieszkanie, a połowę tego przejadam A jeszcze dochodzi jakieś życie, rodzina, paliwo, przyjemności, itp. Ale tak niestety jeszcze długo będzie, bo jak widać zawsze znajdzie się ktoś chętny RE: Dodawanie produktów na sklep - RS6 - 14-10-2018 13:22 Zainteresowany PW |