GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! (/Temat-GryNaPlus-pl-Zbieraj-punkty-i-wymieniaj-na-nagrody-158823) Strony: 1 2 |
GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - skylones - 08-10-2018 14:33 Witajcie, pewien czas temu znalazłem stronę na zasadzie Dogry.pl, czy bananków. Strona nazywa się grynaplus.pl Zbieramy punkty poprzez wykonywanie zadań w grach, offerwalla i zadania (np. zarejestruj się tam i miej szansę na wygraną itd.) Jest dzienny bonus +4pkt za dzień. Jest także możliwość zarabiania na polecaniu, czyli jak ktoś z naszego refa wyda na nagrody w sklepie 500pkt, my otrzymamy 1000pkt. 1000pkt = 10zł Wkrótce będzie możliwa wypłata na PayPal, lecz jeszcze nie wiadomo kiedy. Aktualnie możemy tam znaleźć doładowania PSC, skiny lub gry Ostatnio została wprowadzona nowa opcja "Konkurs". Mamy w niej szanse na wygranie dużej ilości punktów. Aby dołączyć, należy zrobić jedno zadanie w dowolnej grze. Czy strona jest wypłacalna? Tak, wypłacałem z niej skiny, TWD, lecz było to trochę dawno temu, ale jak ktoś chce, mogę wysłać dowód. Na stronie nie zarobimy kokosów, lecz jeżeli ktoś ma czas to może tam jakieś grosze dorobić. Czysty - https://grynaplus.pl Reflink - http://grynaplus.pl/?r=367 (lub użyjcie mojego kodu "skylones") EDIT: Wiele się pozmieniało, np. system poleceń GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - pajel9506 - 08-10-2018 18:17 Poszedł ref, zobaczymy co bedzie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - Gremquen - 08-10-2018 18:40 W regulaminie brak info o administratorze, nie ma też polityki prywatności z danymi właściciela - także uważajcie żeby nie stracić bezsensownie czasu jak sie zwiną RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - HellChoseMe - 08-10-2018 23:43 Zainteresowałeś mnie,tak więc masz kolejnego poleconego. RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - skylones - 20-10-2018 07:50 Wczoraj na stronie dodano tak jakby event, dzięki któremu dostajemy 3x więcej punktów za 3 zadanie w danej grze. Dodatkowo weszły wypłaty na PayPal! Przypominam również, że za 2 dni (22.10) odbędzie się losowanie na duże ilości punktów! RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - Giacamix2 - 20-10-2018 23:18 20zł PSC wypłaciłem. Ma ktoś sposoby na zaliczanie rejestracji w takich serwisach? bo mam już zainstalowaną grę a nie chce mi zaliczyć w tym serwisie rejestracji. Zmiana IP i nowa przeglądarka nie pomaga. RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - TheVizel - 21-10-2018 15:25 Multikonta = ban? RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - skylones - 21-10-2018 16:32 Znaczy w regulaminie jest napisane, że jak zostanie wykryte multikonto, to wszystkie twoje konta zostaną zbanowane i będziesz miał wybór, które konto chcesz zostawić. Ogólnie jeszcze nie robiłem multikont, więc nie wiem. ,,12. Użytkownik może posiadać tylko jedno Konto w Portalu. W przypadku posiadania przez Użytkownika więcej niż jednego Konta, Administrator może zablokować Konta, a następnie wezwać Użytkownika do dokonania wyboru jednego z nich oraz usunięcia pozostałych. W razie braku reakcji ze strony Użytkownika, Administrator może usunąć Konta Użytkownika po upływie 14 dni od daty bezskutecznego wezwania Użytkownika.'' RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - Giacamix2 - 21-10-2018 17:19 A czy ja napisałem o multikoncie? Zadanie mam nie zaliczone bo mam zainstalowaną grę a wcześniej takie samo zadanie robiłem w portalu gamehag.pl i na grynaplus.pl nie zalicza rejestracji więc żadne multikonta. Pozostały jakieś śmieci z gamehag.pl. Nie wiem w jaki sposób przejść tą rejestracje RE: GryNaPlus.pl - Zbieraj punkty i wymieniaj na nagrody! - skylones - 21-10-2018 17:25 Nie pisałem do ciebie, lecz do TheVizel . A w sumie i tak nie wiem jak Ci pomóc :/ EDIT: Wygrałem właśnie konkurs, o którym była mowa. Co prawda zająłem ostatnie miejsce, lecz zaraz zlecam wypłatę na PayPal i jak przyjdzie, to Was poinformuję. EDIT: |