Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki program do zmiany IP - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Jaki program do zmiany IP (/Temat-Jaki-program-do-zmiany-IP-158780)

Jaki program do zmiany IP - EfectiveWork - 05-10-2018 20:48

Witajcie !

Jeżeli temat znajduję się w nie odpowiednim dziale bardzo proszę aby został przeniesiony tam gdzie trzeba.

Powiedzcie mi jaki program lub sposób (oczywiście może być płatny) umożliwi mi zmianę IP ? Dla przykładu w danym dniu wykonuję 20 różnych akcji i każda akcja musi być z innego IP - ale musi to być IP polskie.

Macie dla mnie jakieś sprawdzone propozycje ??

RE: Jaki program do zmiany IP - rachman - 05-10-2018 21:16

Wyłącz włącz dane w smartfonie używanym jako router.

RE: Jaki program do zmiany IP - adam_per - 06-10-2018 11:09

może być jakiś VPN, płatny, niepłatny, jesli to krótkie zadanie to darmowe wirtualne przeglądarki (nazywane czasem testowania stron) np. browseling.com (pozostałych nie pamietam, są), poza tym możesz uruchomić bezpłatny testowy hosting VIP, Cloud, tam masz do wyboru do koloru...

RE: Jaki program do zmiany IP - EfectiveWork - 06-10-2018 12:39

@[rachman] faktycznie nie ma sensu kombinowaćSmile Będę działał na komórce poprzez opcję "Włącz - wyłącz opcje przesyłania danych" Smile

Nie ma sensu wydawać pieniędzy Smile

RE: Jaki program do zmiany IP - rachman - 06-10-2018 13:06

Do tego chrome z wtyczką do zmiany klienta i masz różne przeglądarki i systemy...
Na wieczne ciasteczka rady nie ma ale możesz też przeglądarkami portable urozmaicić stajnię Wink
IP metodą włącz wyłącz jest różne ale podobne... Sprawdź na stronach wykrywających IP i hosta. Jak to nie przeszkadza to po co kombinować za kasę jak można szybko i wygodnie Wink

RE: Jaki program do zmiany IP - EfectiveWork - 09-03-2019 13:51

Ponawiam pytanie....

Faktycznie wyłączenie i włączenie danych transferowych w komórce powoduję zmianę adres IP ale jego początkowa klasa(początek numeru) często pozostaję zmieniając tylko końcówkę.

Moje pytanie brzmi czy istnieje jakieś urządzenie/patent - nawet płatny, który całkowicie będzie mi zmieniał adres IP na inny ale koniecznie polski ? Czy ktoś jest tutaj w stanie mi coś zaproponować ?