Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych (/Temat-Sprzedam-skrypt-ogloszen-erotycznych-158763) |
Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - Rommel - 05-10-2018 07:32 1.Nazwa przedmiotu : Skrypt ogłoszeń erotycznych 2.Opis przedmiotu : Skrypt anonsów erotycznych wraz z licencją firmy Edios.pl wersja RWD. Licencja jest na mnie ale po sprzedaży będzie przepisana na nowego właściciela, nie miałem czasu na rozwijanie tego projektu. Licencja zezwala na instalację na jednej domenie, nie można go rozpowszechniać. Cena takiego skryptu w wersji responsywnej to 999 zł. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 800 zł, oczywiście do negocjacji. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew bankowy, może być wymiana przez kogoś z forum. RE: Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - alegromat - 05-10-2018 07:35 Wybacz szczerość ale ta firma ma tak hujowe rozwiązania , tak tragicznie napisany kod że to nie jest warte ułamka tej ceny na code canyon takie skrypty lepiej napisane i o wiele nowocześniej wyglądające są w cenach 30-60 usd ... RE: Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - Rommel - 05-10-2018 08:15 Ale w jakim sensie jest tragiczny? Uzytkowałeś go? Myślę że ma banalny CMS z poziomu którego można robić praktycznie wszystko i myślę że to prostsze rozwiązanie dla kogoś mniej doświadczonego niż tłumaczyć jakich zagraniczny skrypt. Co do ceny to jest spora ale jeśli ktoś będzie zainteresowany to napewno się dogadamy RE: Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - 74raf - 05-10-2018 12:15 Nie wiem co to za wersja,ale z tego co pamiętam to koszt takowej strony u Edios to 488 zł brutto,na allegro cena też raczej nie była wyższa,a jeśli chodzi o responsywność to w każdym skrypcie responsywność to podstawa.Więc skąd taka cena? RE: Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - Rommel - 05-10-2018 14:11 Przejdź do kup teraz na ich stronie i pokaże Ci się 999, tamto to bez VAT i responsywnej Sprzedam skrypt ogłoszeń erotycznych - Admin - 14-09-2019 15:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |