![]() |
Dziennik Alkoholika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Alkoholika (/Temat-Dziennik-Alkoholika-158749) |
Dziennik Alkoholika - RzucamPicie - 04-10-2018 12:51 Cześć, To moje drugie konto tutaj, na pierwszym mam dobrą reputację i łatwo mnie wystalkować, więc postanowiłem że dziennik poprowadzę z czystego konta. (Administrację przepraszam za multikonto). Doświadczenie w zarabianiu mam duże, zarabiałem ładne kwoty za czasów "Fires" "freebiz" i innych subskrypcjach SMS, trochę też zarabiałem na reklamach na własnych stronach oraz bawiłem się w kryptowaluty, handel fanpage itp. Mam 25 lat, na co dzień pracuję w Marketingu Internetowym oraz prowadzę własną firmę, ale od 2 lat słabo się rozwijam, gdyż każdego wieczoru się upijam, najczęściej w samotności... ![]() Także przyszedł dzień, by zacząć zrywać z alkoholizmem i poświęcić ten czas na zarabianie pieniędzy w internecie. Polecajcie sposoby, nie boję się zainwestować, mam swoje zaplecze reklamowe i celuję na początek w 2000 netto miesięcznie w listopadzie. Ten miesiąc traktuję jako przygotowanie i budowanie swojego imperium ![]() #Dzień pierwszy: 1. Zakupiłem drugi serwer "Hosting Personal 2014 - 12 m-cy" na OVH za oraz dwie domeny z ciekawą historią za 127,76 zł brutto i zaczynam tworzyć pierwszą stronę na Wordpressie pod zarabianie w sieciach afiliacyjnych. 2. Założyłem fanpage i zaprosiłem 10 000 tys znajomych z fejkowych kont do polubienia. RE: Dziennik Alkoholika - Patek - 04-10-2018 14:59 Powodzenia ![]() RE: Dziennik Alkoholika - twardy - 04-10-2018 15:02 ![]() Trzymaj i powodzenia ![]() RE: Dziennik Alkoholika - RzucamPicie - 04-10-2018 15:52 Administracja nie zgodziła się na prowadzenie anonimowego nowego konta, także to by było na tyle z dziennikiem ![]() Temat do usunięcia, konto też. Dziennik Alkoholika - Hybrid1990 - 04-10-2018 15:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |