Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaka strona do weryfikacji sms? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jaka strona do weryfikacji sms? (/Temat-Jaka-strona-do-weryfikacji-sms-158515)

Jaka strona do weryfikacji sms? - cezar78 - 25-09-2018 21:51

Potrzebuję wirtualnej skrzynki do weryfikacji sms - raz dziennie, potrzebne mi są polskie numery. Próbowałem wiele zagranicznych serwisów które to maja polskie numery, ale na żaden ich numer sms weryfikacyjny nie dotarł. Mogę nawet zapłacić, tylko nie może to być droższe niz kupienie karty sim w sklepie.

RE: Jaka strona do weryfikacji sms? - $Kamil$ - 25-09-2018 22:41

Ja polecam http://smspva.com

RE: Jaka strona do weryfikacji sms? - prelude - 25-09-2018 23:24

Kamil masz na tej stronie jakieś środki? Bo Paypalem doładować nie mogę a potrzebuję rosyjski numer do odebrania dosłownie 1 smsa ;]

RE: Jaka strona do weryfikacji sms? - $Kamil$ - 25-09-2018 23:30

(25-09-2018 23:24)prelude napisał(a):  Kamil masz na tej stronie jakieś środki? Bo Paypalem doładować nie mogę a potrzebuję rosyjski numer do odebrania dosłownie 1 smsa ;]

sprawdź pw

RE: Jaka strona do weryfikacji sms? - cezar78 - 26-09-2018 07:49

Kamil mógłbyś mi transferować jakieś 3$ na tej stronie? Wysłał bym ci kase na konto bankowe PL. Bo wpłacić tam nie jest łatwo, przez paypal chca skany dokumentów, ja nie ufam ruskim.

RE: Jaka strona do weryfikacji sms? - $Kamil$ - 26-09-2018 08:50

(26-09-2018 07:49)cezar78 napisał(a):  Kamil mógłbyś mi transferować jakieś 3$ na tej stronie? Wysłał bym ci kase na konto bankowe PL. Bo wpłacić tam nie jest łatwo, przez paypal chca skany dokumentów, ja nie ufam ruskim.

Kup sobie np LTC i doładuj tym saldo na stronie.
Tu możesz kupić crypto Klik