Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Nowy buk ze skrilem i paypalem! (/Temat-Nowy-buk-ze-skrilem-i-paypalem-158469) |
Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 23-09-2018 08:55 Forzza.com to nowy bukmacher w sieci. Bukmacher został stworzony przez graczy i dla graczy. Forzza oferuje: - BONUS 110% do 100 EUR ! - Skrill, Neteller, PayPal, Bitcoins, Paysafecard - wszyscy wspierani ! - Bardzo szybkie wypłaty - Aplikację na androida oraz intuicyjna strona mobilna - Brak blokady więc gracze z całego świata są mile widziani ! Konta są tworzone przez agenta więc weryfikacja jest natychmiastowa i nie ma potrzeby wprowadzania swoich danych osobistych. Więc można grać totalnie anonimowo ! W sprawie pytań lub chęci dołączenia do forzza proszę pisać pod wskazane poniżej dane kontaktowe: - Telegram (preferowany) - @JanuszTracz7 - E-Mail - [email protected] Grupa forzzy na telegramie: https://t.me/joinchat/FsCAeRAxew8derDTv46nZQ RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - elmadzi199 - 25-09-2018 15:03 Wypłaciłeś już ? RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Patek - 25-09-2018 16:42 SCAM RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 26-09-2018 09:17 @elmadzi tak @Patek żaden Scam nie wprowadzaj w błąd!!!! RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Sparkle77 - 26-09-2018 09:54 O ciekawe to.... Mam parę pytań odnośnie tego nowego buczka. 1. Co to znaczy, że weryfikacja jest natychmiastowa ? jak to wygląda ? nie potrzeba wprowadzać swoich danych ? To nie ma weryfikacji pełnej jak u innych ? 2. Bardzo szybie wypłaty, nooo czyli ile konretnie idzie wypłata ? Bo ja gram na paru buczkach i nie raz po 12h idą wypłaty a chciałbym no jednak szybciej mieć kasę Ciekawe, że paysafecard wspieracie, u mnie akurat sporo sklepów do okoła co to mają A mało raczej jest bukmacherów co umożliwiają wpłaty przez paysafecard a szkoda.... 3. Jakie warunki obrotu tego bonusu ? Można obracać kuponami ako ? RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 26-09-2018 10:15 @Sparkle77 wszystko odbywa się bezpromoblemowo wypłaty w 2-3 minuty od zlecenia wypłaty. Wpłata paysafecard także mozliwa więc bez obaw. Co do obrotu to wynosi on x5 zminimalnym kursem 1,80 obrót i nie ma określonego czasu na wykonanie obrotu i mozna grać ako i single także na live ofercie. Weryfikacji nie ma żadnej zero danych wystarczy wejść na telegram https://t.me/joinchat/FsCAeRAxew8derDTv46nZQ i napisac wiadomość na czacie głównym lub na priv do @JanuszTracz7. Konto będzie założone w moment wystraczy nick RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Patek - 26-09-2018 10:19 Brak jakiejkolwiek weryfikacji tożsamości (KYC), wpłaty i wypłaty poprzez użytkownika na Telegramie, a nie poprzez strone.. RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Sparkle77 - 26-09-2018 10:21 Okej no wszystko nawet fajnie wygląda na pierwszy rzut oka ale gdzie ja tu mogę kogoś zapytać czy wypłacił itd ? Rozumiem, że admin tworzy konto, podsyła mi nick i jakieś tymczasowe hasło ? Dobra to wbijam na ten telegram i się pewnie więcej zaraz dowiem. RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - kilmarnock - 26-09-2018 10:25 @Sparkle77 wejdź na telegram https://t.me/joinchat/FsCAeRAxew8derDTv46nZQ tam jest czat i osoby które już wpłacały i wypłacały to ci potwierdzą że żadnych problemów. Co do konta to piszesz do admina @JanuszTracz7 on ci załozy konto poda tymczasowe hasło a ty je sobie zaraz zmieniasz RE: Nowy buk ze skrilem i paypalem! - Sparkle77 - 26-09-2018 10:57 Dobra napisałem, wiem już co i jak czyli działacie na zasadzie podobnej do brokerów, gdzie kasa leci nie przez stronę a przez agenta, okej. Za parę godzin jak będę w sklepie to zakupie paysafecard pod 100 PLN no i zaryzykuje bo tam faktycznie sporo osób potwierdziło i mam głęboką nadzieję, że to nie SCAM... Bo jeżeli naprawdę jest fair i ok, jak tam ludzie piszą no to bardzo spoko. Przydałby mi się taki buk bo gram na STS i Fortuna 12% podatku, bet365 zablokowany, inne też... Tutaj te wypłaty podobno szybkie, nie trzeba podawać danych. Fakt, faktem... Janusz zrobił mi konto w mniej niż minutę ale prawdziwy test będzie z tymi wpłatami i wypłatami. Ty tam naprawdę grałeś i wszystko jest sprawdzone ??? |