![]() |
Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany (/Temat-Czy-waszym-zdaniem-ta-oferta-pracy-jest-legitna-marketing-szeptany-158429) |
Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Soplica - 20-09-2018 20:57 https://www.olx.pl/oferta/praca-zdalna-marketing-internetowy-marketing-szeptany-CID4-IDvDPAo.html - Znalazłem takie ogłoszenie na olx. Firma linkhouse wygląda w miarę poważnie. Zadania to pisanie postów na forach itp w ramach marketingu szeptanego. Fajnie to wygląda, ale czy aż nie za dobrze? I czy jak nie jestem studentem i nie mam własnej działalności gospodarczej to mogę jakoś z nimi inaczej podjąć współpracę? - Podobno jest coś takiego jak inkubator przedsiębiorczości. Napisałem do nich, ciekawe co odpiszą ![]() Co myślicie? RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Captain - 20-09-2018 21:24 Z marketingiem szeptanym jest taki problem, że ogromna część postów jest bardzo szybko usuwania przez moderacje danego forum (na prawie każdym forum marketing szeptany jest tępiony), a jak post usunięty to Ci za niego nie zapłacą, bo i zresztą im się to nie opłaca. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Soplica - 20-09-2018 21:36 (20-09-2018 21:24)Captain napisał(a): Z marketingiem szeptanym jest taki problem, że ogromna część postów jest bardzo szybko usuwania przez moderacje danego forum (na prawie każdym forum marketing szeptany jest tępiony), a jak post usunięty to Ci za niego nie zapłacą, bo i zresztą im się to nie opłaca. Ale jakby nie patrzeć to jest właśnie marketing szeptany, że taka ukryta reklama produktu/strony w poście. Ale co fakt to fakt, często banują takich użytkowników a posty usuwają. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Xaimeer - 21-09-2018 00:27 Soplica, napisz do mnie na priv wraz z numerem gg bo nie można do Ciebie napisać. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Captain - 21-09-2018 00:32 (20-09-2018 21:36)Soplica napisał(a):(20-09-2018 21:24)Captain napisał(a): Z marketingiem szeptanym jest taki problem, że ogromna część postów jest bardzo szybko usuwania przez moderacje danego forum (na prawie każdym forum marketing szeptany jest tępiony), a jak post usunięty to Ci za niego nie zapłacą, bo i zresztą im się to nie opłaca. No właśnie nic nie jest ukryte. Jak ktoś się nowy zarejestruje, nowe konto z 2-3 postami i poleca jakikolwiek produkt choćby nie wiem jak dobrze zrobiony post napisał to moderacja forum i tak wie od razu o co chodzi i post leci do usunięcia. Musiałbyś być normalnym użytkownikiem który ma dziesiątki albo setki postów aby takie polecanie produktów niby przypadkiem przeszło. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Xanter98 - 21-09-2018 12:33 Ogłoszenie legitne, wygląda fajnie, ale musiałbyś spróbować. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - wrzochal11 - 21-09-2018 12:57 Ciekawe jak to finansowo by wyglądało.. weryfikacja czyjejś wykonanej pracy, itd. Gmm ciekawe.. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - azzaz - 21-09-2018 13:08 (21-09-2018 00:32)Captain napisał(a):(20-09-2018 21:36)Soplica napisał(a):(20-09-2018 21:24)Captain napisał(a): Z marketingiem szeptanym jest taki problem, że ogromna część postów jest bardzo szybko usuwania przez moderacje danego forum (na prawie każdym forum marketing szeptany jest tępiony), a jak post usunięty to Ci za niego nie zapłacą, bo i zresztą im się to nie opłaca. Załóżmy, że ktoś nowy, bez żadnych postów zakłada dokładnie taki sam temat jak ten. Nie ma w takim temacie nic złego i nikt się nie przyczepi. Ot ktoś chce sprawdzić czy oferta jest legitna. Tylko takie konto i takie samo pytanie na spokojnie może założyć i zadać właściciel takiej oferty. Potem patrząc na ten temat on sobie siedzi i przegląda cv, bo oferta wygląda atrakcyjnie pewnie dla wielu, a na forum się ludzie zastanawiają czy oferta jest legit ![]() Oczywiście to tylko przykład, niepowiązany z faktyczną sytuacją. RE: Czy waszym zdaniem ta oferta pracy jest legitna marketing szeptany - Soplica - 21-09-2018 14:42 Cytat:Załóżmy, że ktoś nowy, bez żadnych postów zakłada dokładnie taki sam temat jak ten. Nie ma w takim temacie nic złego i nikt się nie przyczepi. Ot ktoś chce sprawdzić czy oferta jest legitna. Tylko takie konto i takie samo pytanie na spokojnie może założyć i zadać właściciel takiej oferty. Potem patrząc na ten temat on sobie siedzi i przegląda cv, bo oferta wygląda atrakcyjnie pewnie dla wielu, a na forum się ludzie zastanawiają czy oferta jest legit No widzisz, właśnie myślę że takie posty jak ten przeszłyby na większości forów ![]() |