Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów (/Temat-Hamoney-zarabiaj-na-przepisywaniu-kodow-158368) |
Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - nunek07 - 17-09-2018 08:45 Cześć, prosty program - klikamy oglądanie reklam i wyskakują nam kody, które mamy przepisać. Za każdy kod 0.1$, wpisanie jednego zajmuje max 3 sekundy. Wszystko widoczne na poniższym screenie: Reklamy chodzą płynnie. Na głównej stronie potwierdzenia wypłat oraz zarobki poniektórych użytkowników. Wypłaty na PayPal lub konto bankowe. Ja jeszcze nie sprawdzałem tej wypłacalności. Rejestracja: Reflink Czysty RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - aron-baron - 17-09-2018 08:51 Chłopie to SCAM. było wczoraj na forum skopiowałeś se linka ? RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - nunek07 - 17-09-2018 08:56 (17-09-2018 08:51)aron-baron napisał(a): Chłopie to SCAM. było wczoraj na forum skopiowałeś se linka ?Kurna, przeglądałem forum i nie znalazłem wątku. Jeśli scam, to do usunięcia, sry. RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - aron-baron - 17-09-2018 08:59 (17-09-2018 08:56)nunek07 napisał(a):(17-09-2018 08:51)aron-baron napisał(a): Chłopie to SCAM. było wczoraj na forum skopiowałeś se linka ?Kurna, przeglądałem forum i nie znalazłem wątku. Jeśli scam, to do usunięcia, sry. Sama stawka daje do myślenia że to SCAM kto by ci dał tyle za przepisanie kodu ? Oczywiście istnieją takie strony które płacą za przepisanie kodu stawka 1-2gr... RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - nunek07 - 17-09-2018 09:06 Cytat:Sama stawka daje do myślenia że to SCAM kto by ci dał tyle za przepisanie kodu ? Oczywiście istnieją takie strony które płacą za przepisanie kodu stawka 1-2gr...Tu się nie do końca z Tobą zgodzę Czasem warto wypróbować. Pamiętam jak uało mi się trafić kiedyś na buxa, gdzie od startu dawali ileś tam dolarów, potem kolejny 1$ za to jak ktoś kliknie w link. Mały spam i się uzbierała fajna sumka, wypłata przeszła. Ale to był fart, bo następnego dnia już nie wypłacali, standardowo. RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - aron-baron - 17-09-2018 09:13 (17-09-2018 09:06)nunek07 napisał(a):Cytat:Sama stawka daje do myślenia że to SCAM kto by ci dał tyle za przepisanie kodu ? Oczywiście istnieją takie strony które płacą za przepisanie kodu stawka 1-2gr...Tu się nie do końca z Tobą zgodzę Czasem warto wypróbować. Pamiętam jak uało mi się trafić kiedyś na buxa, gdzie od startu dawali ileś tam dolarów, potem kolejny 1$ za to jak ktoś kliknie w link. Mały spam i się uzbierała fajna sumka, wypłata przeszła. Ale to był fart, bo następnego dnia już nie wypłacali, standardowo. Możliwe. akurat tą stronę co podałeś to buja się po necie od roku. 2 dni temu ktoś nawet dał link do niej RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - nunek07 - 17-09-2018 09:15 (17-09-2018 09:13)aron-baron napisał(a): Możliwe. akurat tą stronę co podałeś to buja się po necie od roku. 2 dni temu ktoś nawet dał link do niejNo to mój błąd Nie ma co tu się rozpisywać, pogadamy jak się odezwę po weryfikację tel TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - Krakersik - 17-09-2018 13:05 Za duża stawka, nie ma sensu marnować na to czasu RE: Hamoney - zarabiaj na przepisywaniu kodów - Hybrid1990 - 17-09-2018 14:36 Było + SCAM. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |