![]() |
Fanpage (PILNE!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Fanpage (PILNE!) (/Temat-Fanpage-PILNE-158195) |
Fanpage (PILNE!) - Thinker - 09-09-2018 21:16 Cześć! ![]() Mam dość spory problem. Konto główne na fanpage które było administratorem zostało usunięte. Drugie moje konto ma tam tylko redaktora niestety i wie ktoś czy jeśli odwołam się do facebook to mogą nadać mi administratora na tym koncie drugim które ma redaktora? RE: Fanpage (PILNE!) - chomik3 - 09-09-2018 21:54 Bardzo wątpliwe. Wyślij zgłoszenie o pomyłce w Facebook Appeal - jest procent szansy, że odblokują Ci konto. RE: Fanpage (PILNE!) - artzarab - 12-09-2018 06:18 Nie ma szans. Nie raz to już przerabiałem (usunięcie konta). Istnieje niewielka szansa jeśli Twoje treści nie łamały zasad FB, jeśli go łamały pozamiatane. RE: Fanpage (PILNE!) - mysc - 13-09-2018 14:15 Tak jak napisał artzarab, nie ma szans na kontakt z FB w taki sposób by ktoś Ci nadał admina na redaktorze. Jedyna szansa to odblokowanie administratora. Odwoływania jednak sprawiają wrażenie sprawdzanych automatycznie, zawsze dostaje się taką samą odpowiedź ![]() ![]() Na przyszłość - zawsze zabezpieczaj FP i dodawaj inne realne (dające się zweryfikować dokumentem!) konta jako zabezpieczenie. Te konta nie powinny dodawać żadnych postów - stanowią tylko zabezpieczenie. Posty dodawaj sobie z fake-kont ![]() |