![]() |
Czy jest gdzieś HBO GO i Netflix? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy jest gdzieś HBO GO i Netflix? (/Temat-Czy-jest-gdzies-HBO-GO-i-Netflix-158176) |
Czy jest gdzieś HBO GO i Netflix? - thomasward - 08-09-2018 23:18 Czy jakaś sieć oferuje aktualnie leady za polecanie netflixa albo HBO GO? Wiem, że któraś kiedyś miała HBO GO, ale nie wiem, jak z tym jest aktualnie. Interesują mnie także wszystkie inne VOD (wiem, że CDA.pl, Player+, Showmax sa w MyLead i Lead.network, a jakieś inne VOD?) RE: Czy jest gdzieś HBO GO i Netflix? - Mikey - 08-09-2018 23:37 Cześć, posiadamy programy VOD oraz inne ciekawe rozwiązania w FireAds.pl. Napisz do mnie na GG(jest w opisie) lub daj mi namiar na siebie. RE: Czy jest gdzieś HBO GO i Netflix? - Czaq - 09-09-2018 10:52 (08-09-2018 23:18)thomasward napisał(a): Czy jakaś sieć oferuje aktualnie leady za polecanie netflixa albo HBO GO? Wiem, że któraś kiedyś miała HBO GO, ale nie wiem, jak z tym jest aktualnie. Interesują mnie także wszystkie inne VOD (wiem, że CDA.pl, Player+, Showmax sa w MyLead i Lead.network, a jakieś inne VOD?)Wiele z VOD które wymieniłeś znajdują się w @[MyLead.pl] , ale to nie wszystko. Wprowadziliśmy niedawno dla wydawców możliwość promocji Flix'a który potrafi świetnie konwertować mimo swojej wysokiej stawki ![]() Do wyboru poza gotowymi programami masz wiele innych rozwiązań jak chociażby content locker VOD stworzony specjalnie pod promocję produkcji filmowych. W razie pytań wszystko wyjaśnię na pw ![]() RE: Czy jest gdzieś HBO GO i Netflix? - MyLead.pl - 09-09-2018 10:57 @[thomasward], zgadzamy się z @[Czaq] - mamy ogromną ofertę programów VOD, w ramach których możesz zarabiać na klientach z całego świata. ShowMax, CDA, Popcorn, Flix, dodatkowo Amazon Prime Video - te wszystkie programy partnerskie czekają na skorzystanie z nich. Najnowszym z nich jest właśnie Flix - program VOD tłumaczony automatycznie na 14 języków i działający w 110 krajach świata. Z doświadczenia wiemy, że promując filmy i seriale czasami zdarzają się klienci zza granicy [chociażby Polacy z zagranicznymi kontami bankowymi] - dzięki Flixowi będą oni napełnić Ci kieszenie gotówką, a cały wygenerowany przez Ciebie ruch zostanie wykorzystany. Na koniec dodajmy o rozwiązaniu unikalnym - Video Lockerze VOD. Jeśli posiadasz swoją własną stronę w z filmami i serialami, to jest to narzędzie, które bardzo Ci się spodoba. To system pod postacią odtwarzacza, który automatycznie wykryje tytuł promowanego przez Ciebie filmu lub serialu i przekieruje użytkownika na program VOD, na którym dana produkcja jest dostępna. Nie musisz więc samemu myśleć jaki program partnerski promować przy danym filmie - zrobimy to za Ciebie. Koniecznie sprawdź nas na MyLead. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do pełnej dyspozycji. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. |