Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Get Paid 2.0 - KOMPLEKSOWY MENTORING ZARABIANIA ONLINE - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Wykonam (/Forum-Wykonam-330)
+---- Wątek: Get Paid 2.0 - KOMPLEKSOWY MENTORING ZARABIANIA ONLINE (/Temat-Get-Paid-2-0-KOMPLEKSOWY-MENTORING-ZARABIANIA-ONLINE-158134)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Get Paid 2.0 - KOMPLEKSOWY MENTORING ZARABIANIA ONLINE - mysc - 06-09-2018 11:51

PRAWDZIWY - PROFESJONALNY - EFEKTYWNY

[Obrazek: mentoringoferta-12.png]

★ MENTORING ROKU ★
od lat, według corocznego głosowania użytkowników zarabiam.com!

...

AUTORZY: Vasaki + Muraszczyk + Snaggy + Id-user + Harry + Cherri + Mysc

Zarabianie. przez internet - Skuteczna oferta pomocy

...

--> Pełna oferta Mentoringu Get Paid 2.0 <--

Mentoring Get Paid 2.0 to legalna firma zarejestrowana w Polsce!
Materiały rozwijamy bez przerwy od stycznia 2015 roku!
W e-zarabianie wprowadziliśmy już ponad 2000 osób!

Całość jest dostosowana do możliwości:

[Obrazek: logo-mylead2.png][Obrazek: spacer.png][Obrazek: hotpay_zc.png][Obrazek: spacer.png][Obrazek: logo_fa_zc.png][Obrazek: spacer.png][Obrazek: logo_cs_zc.png]

| MYLEAD | HOTPAY | FIREADS | CONVERSAND |

Bonus do stawek (+5%) otrzymasz w Mylead oraz Fireads!

--> Pełna oferta Mentoringu Get Paid 2.0 <--

Kontakt:

Zadawanie pytań dotyczących mentoringu jest w pełni bezpłatne i do niczego nie zobowiązuje. Proszę śmiało wysyłać wiadomości - chętnie odpowiemy : )

Na wszystkie wiadomości odpowiadam jak najszybciej:

1. PW : Wyślij (preferowana forma kontaktu)

2. E-MAIL : Wyślij

[Obrazek: welcome1.png]

RE: Usługi Get Paid 2.0 - Grafika, Programowanie, Tłumaczenia, Strony WWW, Projektowanie - EfectiveWork - 10-09-2018 19:54

Skorzystałem z usług programistycznych Smile

Bardzo fachowo, szybko i w przyzwoitej cenie wykonana robota Smile

Polecam każdemu Smile

RE: Usługi Get Paid 2.0 - Grafika, Programowanie, Tłumaczenia, Strony WWW, Projektowanie - Bartolini24 - 27-09-2018 15:18

Również skorzystałem z usług programistycznych i każdemu z czystym sumieniem na prawdę mogę polecić Smile
Kontakt na duży plus, robota wykonana bardzo szybko, zgodnie z moimi wytycznymi + fachowe doradztwo, wszystko co chciałem dopięte na ostatni guzik, przy myślę, że rozsądnej cenie - osobiście jestem bardzo zadowolony i na pewno jeszcze skorzystam Smile

RE: Usługi Get Paid 2.0 - Grafika, Programowanie, Tłumaczenia, Strony WWW, Projektowanie - kokos765 - 21-10-2018 19:24

Skorzystałam w ostatnich dniach z usług programistycznych na systemie WP. Co tu dużo mówić, poprawki jakie chciałam nanieść na strone wykonane bardzo szybko. Polecam Smile

Usługi Get Paid 2.0 - Grafika, Programowanie, Tłumaczenia, Strony WWW, Projektowanie - Lerum - 21-10-2018 23:52

Ja z kolei skorzystałem z usług graficznych - logo i wizytówka. Bardzo szybko zrobione, ceny naprawdę w porządku a efekt końcowy to jedno duże "WOW". Polecam każdemu, kto chce mieć profesjonalnie wyglądające grafiki!

RE: Usługi Get Paid 2.0 - 100% MENTORING, Grafika, Copywriting, Boty, Tłumaczenia, WWW - BlueYes.eu - 05-12-2018 18:16

Zamówiłem stronę,szyba wycena,pełen profesjonalizm. Bardzo polecam !

RE: Usługi Get Paid 2.0 - 100% MENTORING, Grafika, Copywriting, Boty, Tłumaczenia, WWW - EfectiveWork - 05-12-2018 19:51

Mój serwis jest w czasie realizacji, jednak już wcześniej korzystałem z usług programisty Smile Podejście do klienta rewelacyjne Smile Ceny przystępne !! Smile Polecam

RE: Usługi Get Paid 2.0 - 100% MENTORING, Grafika, Copywriting, Boty, Tłumaczenia, WWW - broofie - 01-03-2019 21:07

Wczoraj wysłałem maila jednak do tej pory nie dostałem odpowiedzi. Jaki jest średni czas oczekiwania na zwrotną informację? Wink

RE: Usługi Get Paid 2.0 - 100% MENTORING, Grafika, Copywriting, Boty, Tłumaczenia, WWW - mysc - 02-03-2019 01:28

@[broofie] Na pewno dostaniesz odpowiedź. Z tego co widzę bez odpowiedzi zostało tylko pytanie dot. bota do gry. Odpowiedź zapewne wymaga przeanalizowania tej aplikacji, stąd opóźnienie Smile

RE: Usługi Get Paid 2.0 - 100% MENTORING, Grafika, Copywriting, Boty, Tłumaczenia, WWW - adamcio99922 - 06-03-2019 10:48

OPINIA DOTYCZY: Webmastering - Skrypty - Pomoc techniczna - Wordpress

TERMIN WYKONANIA: 2 tygodnie - zrealizowany przed czasem
WYKONANIE CAŁOŚCI: wykonane w 100% zgodnie z moimi wytycznymi
CENA KOŃCOWA: zadowalająca

Przetestowałem to co dostałem i efekt pracy mnie w pełni zadowala. Dostarczyłem pełną specyfikację tego co chcę dostać, a produkt finalny znacznie wykracza poza to co miała specyfikacja. Wszystkie punkty specyfikacji zrealizowane na 110% Lol

Warto podkreślić aspekt kreatywnego podejścia, proponowanie lepszych rozwiązań oraz łatwość edycji gotowego produktu!

Gorąco polecam! Całe zlecenie na 5 z plusem! Big Grin