różne pomysły - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: różne pomysły (/Temat-rozne-pomysly-158103) |
różne pomysły - alhabze - 04-09-2018 13:13 Cześć. Dziennik zakładam głównie w celach mobilizacyjnych - kiedyś prowadziłem tutaj dziennik i bardzo dobrze wspominam bo poznałem parę ciekawych osób i czegoś się nauczyłem od innych. Poza tym to forum jest istną skarbnicą wiedzy, moją przygodę z zarabianiem przez internet zacząłem właśnie tutaj. Ok, w moich planach jest kilka projektów, pierwszym z nich jest nisza pod rynek usa/uk, którą dalej przygotowuję i jutro zaczynam. W następnym tygodniu uruchomię kanał youtube, a po nim zajmę się stroną którą będę pozycjonował. Internet to jedno, mam też drugą, "normalną" pracę, jednak pracuję tylko 10 dni w miesiącu także dalej mam sporo wolnego czasu. "Normalną" - choć nie można tego normalną nazwać, może kiedyś wam opowiem Oczywiście dziennik bez żadnego celu się nie obejdzie, moim jest: - wrzesień - 3000zł - wrzesień - grudzień - 20 000zł Trzeba mierzyć wysoko hehe. Kiedyś udawało mi się osiągać takie wyniki, dlatego właśnie do końca roku chcę dojść do poziomu 6000zł/msc. Chcę przejść z zarabiania aktywnego na pasywne, lub jak najbardziej minimalizując czas pracy. Rok temu, rozpoczynając działalność od 90-godzinnego tygodnia pracy udało mi się przejść do 20-godzinnego, taki sam plan obowiązuje w tym przypadku. Minimalizować czas pracy, maksymalizować zyski Aktualizacje codziennie, jak macie pytania to piszcie. Pozdro RE: różne pomysły - Hybrid1990 - 04-09-2018 13:51 Jaki był twój poprzedni nick na forum ? @edit 07.09.2018 18:23 @[alhabze] masz czas na odpowiedź do końca dzisiejszego dnia / następnego logowania na forum. RE: różne pomysły - Hybrid1990 - 09-09-2018 12:22 @experimental +50% za założenie i korzystanie z nowego konta bez wiedzy i zgody administracji. @alhabze (hide)ban Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |