Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
różne pomysły - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: różne pomysły (/Temat-rozne-pomysly-158103)

różne pomysły - alhabze - 04-09-2018 13:13

Cześć.
Dziennik zakładam głównie w celach mobilizacyjnych - kiedyś prowadziłem tutaj dziennik i bardzo dobrze wspominam bo poznałem parę ciekawych osób i czegoś się nauczyłem od innych. Poza tym to forum jest istną skarbnicą wiedzy, moją przygodę z zarabianiem przez internet zacząłem właśnie tutaj.

Ok, w moich planach jest kilka projektów, pierwszym z nich jest nisza pod rynek usa/uk, którą dalej przygotowuję i jutro zaczynam.
W następnym tygodniu uruchomię kanał youtube, a po nim zajmę się stroną którą będę pozycjonował.
Internet to jedno, mam też drugą, "normalną" pracę, jednak pracuję tylko 10 dni w miesiącu także dalej mam sporo wolnego czasu. "Normalną" - choć nie można tego normalną nazwać, może kiedyś wam opowiem Wink

Oczywiście dziennik bez żadnego celu się nie obejdzie, moim jest:
- wrzesień - 3000zł
- wrzesień - grudzień - 20 000zł

Trzeba mierzyć wysoko hehe.
Kiedyś udawało mi się osiągać takie wyniki, dlatego właśnie do końca roku chcę dojść do poziomu 6000zł/msc.

Chcę przejść z zarabiania aktywnego na pasywne, lub jak najbardziej minimalizując czas pracy.
Rok temu, rozpoczynając działalność od 90-godzinnego tygodnia pracy udało mi się przejść do 20-godzinnego, taki sam plan obowiązuje w tym przypadku. Minimalizować czas pracy, maksymalizować zyski Smile

Aktualizacje codziennie, jak macie pytania to piszcie.
Pozdro Smile

RE: różne pomysły - Hybrid1990 - 04-09-2018 13:51

Jaki był twój poprzedni nick na forum ?

@edit 07.09.2018 18:23
@[alhabze] masz czas na odpowiedź do końca dzisiejszego dnia / następnego logowania na forum.

RE: różne pomysły - Hybrid1990 - 09-09-2018 12:22

@experimental +50% za założenie i korzystanie z nowego konta bez wiedzy i zgody administracji.
@alhabze (hide)ban

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.