[Odpowiedzi Take A Gift] [2] [Daredevil] Jak nazywa się Daredevil? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Takeagift Odpowiedzi (/Forum-Takeagift-Odpowiedzi-73) +----- Wątek: [Odpowiedzi Take A Gift] [2] [Daredevil] Jak nazywa się Daredevil? (/Temat-Odpowiedzi-Take-A-Gift-2-Daredevil-Jak-nazywa-sie-Daredevil-15802) |
[Odpowiedzi Take A Gift] [2] [Daredevil] Jak nazywa się Daredevil? - Grub63 - 29-10-2010 18:58 Cytat:Daredevil – postać komiksowa stworzona dla wydawnictwa Marvel przez Stana Lee i Billa Everetta. Po raz pierwszy pojawił się w Daredevil Vol. 1 #1 z kwietnia 1964 roku. Daredevil (Matt Murdock) to niewidomy prawnik, który nocami zakłada diabelski kostium, by walczyć z przestępczością na ulicach Nowego Jorku. Charakteryzuje go niezwykle wyostrzony, radarowy słuch i zmodyfikowana biała laska, której używa w swoich akrobatycznych skokach. W filmie jego postać przedstawia Ben Affleck. Jak nazywa się Daredevil? Matt Murdock Czy Matt Murdock stracił słuch? nie Jaki aktor wcielił się w rolę Daredevila? Ben Affleck RE: [Odpowiedzi Take A Gift] [2] [Daredevil] Jak nazywa się Daredevil? - gumis96 - 29-10-2010 19:01 Ja juz dodałem wcześniej. RE: [Odpowiedzi Take A Gift] [2] [Daredevil] Jak nazywa się Daredevil? - Marello - 29-10-2010 21:32 (29-10-2010 19:01)gumis96 napisał(a): Ja juz dodałem wcześniej. Ale nie według wzoru P.S właśnie poprawiam resztę twoich tematów. Grub ++ [Odpowiedzi Take A Gift] [2] [Daredevil] Jak nazywa się Daredevil? - Marello - 11-03-2011 19:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |