[Zamknięty]Regulamin !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Zamknięty]Regulamin !! (/Temat-Zamkniety-Regulamin-1580) |
[Zamknięty]Regulamin !! - Jeppers - 08-02-2010 22:14 Regulamin : 1. Strony z zaproszeniami mogą wysyłać tylko osoby z napisanymi minimum 5 postami. 2. Swoja propozycję możesz dodać tylko raz. 3. Odświeżać (bumpować) temat możesz raz na tydzień. 4. Ekipa forum nie odpowiada za treści zawartych w tym dziale ogłoszeń oraz za nie wywiązanie się z umów zawartych na forum pomiędzy użytkownikami. 5. Zabrania się umieszczania stron (linków) promujących inne portale. 6. Regulamin może być modyfikowany w późniejszym czasie. RE: Regulamin !! - Zythus - 08-02-2010 22:19 Piękny, wspaniały, niesamowity, świetny! Cool robota, oby tak dalej RE: Regulamin !! - Verudi - 09-02-2010 09:31 Mam nadzieję że po stworzeniu tego działu znikną linki do stron z sygnaturek. Ale jak powszechnie wiadomo nadzieja matką głupich... RE: Regulamin !! - Bolt - 20-02-2010 08:30 Ej no ale jak jest jakaś zmiana w regulaminie to trzeba zmienić nazwę tematu np. Regulamin [Aktualizacja 03.02] Bo ja np. przez to jeszcze ostatnio odświeżyłem po 3 dniach... RE: Regulamin !! - Zythus - 21-02-2010 19:29 No, możnaby napisać aktualizacja czy coś, a nie od tak i nic nikt nie wie Już się do mnie jakiś newbie przyczepił o to o.O RE: Regulamin !! - mrover - 07-03-2010 21:20 Proponuję zablokować możliwość oceniania osobom które mają już założony temat w tym dziale. Niektórzy użytkownicy oceniają wszystkim tematy na "1" żeby ich się bardziej wyróżniał. Edit: Piszę poważnie. W dziale zaproszenia znajduje się wątek z 2 odwiedzinami i oceną "1" :| [Zamknięty]Regulamin !! - Killer - 21-05-2011 09:57 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |