Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... (/Temat-Tutaj-gory-BTC-nie-zdobedziesz-ale-157959) |
Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - milkus - 28-08-2018 21:16 Witajcie ludziska. Jakby ktoś się za faucecikami stęsknił to kolejny do kolekcji: http://faucet.hbe.ovh/ Więcej o faucecie: [EDIT: usununięto, z uwagi na aktualizacje (patrz kolejny post) ] - jak chcesz mieć taki faucet to na dole znajdziesz link do darmowego skryptu - i jakby były jakieś pretensje - to do mnie - bo ja go tu postawiłem No i to tyle miałem do powiedzenia, a teraz napiszcie mi jakiego to złego fauceta postawiłem i jak tak mogłem zrobić. RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - milkus - 05-05-2019 20:08 Zwiększyłem stawkę i skróciłem czas na kolejnego Claima. Teraz wygląda to następująco: - od 5 do 20 Satoshi co 5 minut - jedna reklama popunder - wypłata od razu, bez oczekiwania na faucethub - jest protokół HTTPS, ale jeszcze jakaś grafika jest do poprawienia (na razie nie widzę co sprawia problem, ale jak znajdę to poprawię - póki co nie przeszkadza to w korzystaniu z fauceta) Jak ktoś ma jakieś uwagi, to pisać śmiało. RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - Elton - 05-05-2019 22:37 Odpal konsole i sprawdz zawartość mixed tam znajdziesz to co ci brakuje RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - milkus - 06-05-2019 12:50 @Elton dzięki za uwagę. Jak tylko znajdę chwilkę to porawię RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - milkus - 31-07-2019 16:09 30.07.2019 Kilka zmian korzystnych dla użytkowników: - nowa i wygodna captcha (nie trzeba przepisywać, wystarczy kliknąć) - od 5 do 20 sat, co 5 min (wcześniej było 15) Standardowo Satoshi są od razu wysyłane na FaucetHuba. RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - lamar6 - 06-08-2019 12:01 Całkiem dobry ten Twój faucet RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - milkus - 28-12-2019 19:35 W dniu 25.12.2019 został zmieniony system płatności na FaucetPay.io Dodatkowo: - zarobki za claim od 5 do 10 Satoshi co 15 min - żadnych przeszkadzaczy i udziwnień w postaci przekierowań, short URL (czyli wypełniasz i masz swoje Satoshi) - zero reklam popup i popunder - podwójna captcha (obie captche klikalne, bez konieczności pisania na klawiaturze) - brak dziennego limitu Zapraszam na https://faucet.hbe.ovh/ RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - Makabrycy - 29-12-2019 00:12 jak wygląda kwestia zarobkowa na takim faucecie ? RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - speedie - 29-12-2019 12:57 (29-12-2019 00:12)Makabrycy napisał(a): jak wygląda kwestia zarobkowa na takim faucecie ? Osobiście uważam że jak nie jesteś właścicielem fauceta albo nie masz sporej paczki refów to szkoda na to czasu. RE: Tutaj góry BTC nie zdobędziesz, ale ... - milkus - 29-12-2019 16:31 (29-12-2019 00:12)Makabrycy napisał(a): jak wygląda kwestia zarobkowa na takim faucecie ? Jeśli chodzi o usera to prosto - z jednego niewiele wyciągniesz, ale jak zbierzesz kilka do kupy to jakieś sensowne Satoshi wpadną. Raczej nie spodziewałbym się kokosów (chyba, że masz aktywnych refów). Plus jest taki, że w większości możesz otrzymać swoje Satoshi od razu na mikro-portfel. Z mojego punktu widzenia (jako właściciela) - trudno jest coś na tym zarobić, chyba że masz wysokopłatne reklamy, popupy, shorturle. Ja ich nie mam więc liczę, że wyjdę na zero. Po co więc trzymam tego fauceta? Proste - ponieważ promuje mi stronę, za adekwatną liczbę Satoshi, którą i tak musiałbym wydać na reklamę. W dodatku osoby zbierające refy, linkują do mnie (z dłuższej perspektywy może się to opłacić). |