Zlecę wykonanie animacji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę wykonanie animacji (/Temat-Zlece-wykonanie-animacji-157858) |
Zlecę wykonanie animacji - Dzonyy - 23-08-2018 17:08 Witam Potrzebuję animacji 30-60 sekundowej w stylu podobnym do tego z filmiku na YT, który linkuję TUTAJ Chodzi mi o sam filmik, bez dźwięku i muzyki. Jeśli jest tu ktoś od animacji, bardzo proszę o wiadomość na priv Pozdro RE: Zlecę wykonanie animacji - Dante_/ - 23-08-2018 17:25 Sprawdź Fiverr lepiej RE: Zlecę wykonanie animacji - Dzonyy - 23-08-2018 17:32 Wiem, że Fiverr to spoko opcja, ale jednak wolałbym mieć kontakt w miare stały z kimś, kto będzie to robił. Zależy mi na paru istotnych kwestiach, które chciałbym omówić na spokojnie. Z użytkownikami Fiveer'a różnie to bywa ... Zlecę wykonanie animacji - Majka - 11-04-2019 08:52 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |