[Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) (/Temat-Sprzedam-Poradnik-Kolekcjonera-100-Zadowolenia-15782) |
[Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - BeeFer - 29-10-2010 14:23 1. Dokładna nazwa przedmiotu w temacie: PORADNIK KOLEKCJONERA (Wyszukiwanie Adresów,do Czego Wysyłać,co Pisać Aby Coś Otrzymać) 2. Opis przedmiotu, wersja, pochodzenie, powód sprzedaży: Jest to poradnik który nauczy Cię,jak wyszukiwać adresy mailowe dosłownie do prawie wszystkiego co Ci przyjdzie do głowy,co pisać w mailu aby otrzymać odpowiedź,gdzie pisać emaile aby dostawać pamiątki. 3. Zdjęcia/Screeny. Screenów poradnika nie mogę dać bo jest on w formacie jpg (wiadomo). Ale mogę pokazać część przesyłek które otrzymałem bazując na wiedzy która została zapisana w poradniku: 4.Kontakt : GG: 11020345 EMAIL: [email protected] 5. Sposób pozyskania pieniędzy: PayPal,rachunek bankowy 6.Cena : 2$ lub 6zł 7. Jest to po prostu poradnik napisany w przeze mnie bazujący na wiedzy którą nabyłem przez kilka lat kolekcjonerstwa. Pierwszą pamiątkę otrzymałem od Realu Madryt Teraz pokażę kilka najciekawszych pamiątek które udało mi się zdobyć: GWARANTUJĘ 100% SATYSFAKCJI! Dlaczego poradnik to nie fejk ? Został zakupiony przez 10 osób na konkurencyjnym forum i nikt nie miał co do niego żadnych zastrzeżeń. RE: [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - BeeFer - 29-10-2010 20:52 Jako że pierwsza osoba która zakupi poradnik będzie testerem na tym forum to otrzyma go za pół ceny. RE: [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - BeeFer - 01-11-2010 17:43 REFRESH Opinie osób które zakupiły poradnik: Poradnik zrobiony jest naprawdę profesjonalny Kupiłem i się nie zawiodłem. Chciałem zacząć z kolekcjonerstwem i dostałem rzetelne informacje jakich potrzebowałem. W poradniku podana jest strona internetowa, na której znajdziemy ponad 100 adresów e-mail (do czego? Kup i się przekonaj, mogę zapewnić, że są naprawdę wartościowe ) A to jest tylko jedna strona, z czego metodą można wyszukać ich nawet 10 razy więcej! Jeżeli ma się jakiekolwiek pytania, po zakupie poradnika autor wszystko ładnie wytłumaczy. Jeszcze raz polecam! Poradnik zrobiony bardzo dobrze, dla początkującego z tą zabawą jest świetny. Warty swojej ceny. Wszystko ładnie opisane jest zdobyć te najbardziej cenne maile. Z sprzedającym można łatwo się dogadać. RE: [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - Czarny767 - 02-11-2010 16:26 Dlaczego poradnik to nie fejk ? Został zakupiony przez 10 osób na konkurencyjnym forum i nikt nie miał co do niego żadnych zastrzeżeń. Hmm,czyli z tego wnioskuję ,że na nasze forum przyszedłeś "tymczasowo" ,żeby sobie zarobić? Jeżeli tak,to lepiej od razu wyjdź .. RE: [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - BeeFer - 03-12-2010 11:04 (02-11-2010 16:26)Czarny767 napisał(a): Dlaczego poradnik to nie fejk ? Został zakupiony przez 10 osób na konkurencyjnym forum i nikt nie miał co do niego żadnych zastrzeżeń. Tak,jestem tutaj w celach marketingowych. Ale czy uważasz że każdy kto wejdzie na te forum musi to zostać na zawsze? RE: [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - Admin - 03-12-2010 12:48 oczywiscie ze masz racje, jednak nie uwazasz ze kazdy zarejestrowany powinien zapoznac sie z regulaminem forum i dzialu w ktorym pisze, konkretnie na temat podbijania wlasnych tematow ? [Sprzedam] Poradnik Kolekcjonera (100% Zadowolenia) - Roben - 30-07-2012 11:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |