kopalnia Mining Express - 200% gwarantowane w kontrakcie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: kopalnia Mining Express - 200% gwarantowane w kontrakcie (/Temat-kopalnia-Mining-Express-200-gwarantowane-w-kontrakcie-157805) |
kopalnia Mining Express - 200% gwarantowane w kontrakcie - rafi213 - 19-08-2018 20:43 Mining Express oferuje kontrakty na kupno mocy obliczeniowej. Dlaczego zdecydowałem się na współpracę akurat z tą firmą ? Projekt przygotowywany od 12 miesięcy,z planami na kilkuletnią działalność. Najlepszy plan marketingowy wśród znanych mi firm oferujących kupno mocy obliczeniowej szczególnie dla osób nie zainteresowanych dalszą rekomendacją: - Kontrakt ważny do momentu wypracowania 200% w BTC czyli wpłacasz np. 0.15 btc wypłacasz łącznie 0.30 btc. Najlepszy moment na kupno mocy obliczeniowej przy jeszcze tanim kursie BTC, a perspektywa dużych wzrostów cen kyptowalut co by tu nie mówić w najbliższej przyszłości jest bardzo duża; - Transparentni właściciele – Aleksiej Kolesnik i Mykola Maksymiv, CEO Mining Express jest Kazy Fuziyama - w planach wypuszczenie własnej autorskiej kryptowaluty a co za tym idzie każdy stanie się tak jakby udziałowcem; - Realnie stojąca i działająca kopalnia na chwilę obecną posiada ok. 12 000 koparek rozmieszczonych na powierzchni 67000 m2. Do końca bieżącego roku ilość urządzeń ma być co najmniej podwojona – wydobywających zarówno BTC jak i Altcoin, koszt inwestycji 3 wspólników to ponad 15 mln $; - Bardzo dobra lokalizacja niedaleko Kijowa miejscowości Kirvograd – koszt prądu to około 11 gr za KWh - lokalizacja kopalni potwierdzona osobiście przez kilka osób z Polski, część z nich znam osobiście od kilku już lat. Kolejna wycieczka do kopalni planowana jest na połowę września. Plany inwestycyjne: -Beginner 100$ -Standard 500$ -Professional 1200$ -Master 20.000$ Prowizje: -Standard: 5% -Professional 6% -Master 7% Plan Kariery w Mining Express posiada 4 Bonusy gwarantujące pasywny dochód z raz wykonanej pracy lub z raz dokonanej inwestycji!: - DIRECT BONUS - INDIRECT BONUS - MEGA MATCHING - RESIDUAL BONUS - BINARY BONUS Zdobycie kwalifikacji Diament (10 osób bezpośrednio na min. pakiet standard) uprawnia do nagrody - 3% z miningu firmy do podziału na wszystkie osoby mające tą kwalifikacje. UWAGA: Plan za 100$ nie oferuje żadnej możliwości zarabiania prowizji za budowę zespołu ani z binarki. Z racji tego że robiąc upgrade na wyższy pakiet np. za 500$ nie dopłacamy też różnicy tylko pełną kwotę , plan za 100$ jest nie zbyt opłacalny. Najkorzystniej wychodzą plany za 500$ i za 1200$. Ja wykupiłem plan professional za 1200$ Oczywiście w zamian za rejestrację z reflinka oferuję pełne wsparcie (2 liderów z Polski wprowadzających ten biznes znam osobiście) stronę wizytówkową, dostep do zamknietych grup na FB gdzie najszybciej przekazywane są najnowsze informację . Czysty link: https://backoffice.miningexpress.com/register Mój reflink: https://backoffice.miningexpress.com/sponsor/rafi2132 |