![]() |
Jest cel ! Nie ma pomysłu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jest cel ! Nie ma pomysłu (/Temat-Jest-cel-Nie-ma-pomyslu-157743) |
Jest cel ! Nie ma pomysłu - Felipemelo - 15-08-2018 21:37 Witam Panowie, Panie, Obserwuję forum od dłuższego czasu, pojawia się bardzo dużo metod, pomysłów, propozycji zarabiania w internecie. Niektóre są bardzo kuszące inne jak np buxy wydają mi się strasznie "tandetne" i mało realne. Dziś postanowiłem, że koniec z przyglądaniem się ! Pora wziąć się do roboty... no właśnie, ale co wybrać. Nakreślę moją obecną sytuację. Postawiłem sobie jasny cel - do lutego chciałbym zarobić na wakacje w Tajlandii + pierścionek zaręczynowy dla (mam nadzieję ![]() Pracuję przy komputerze, co prawda w pracy dużo się dzieje, ale mogę poświęcić łącznie 3 godzinny dziennie, między obowiązkami na jakieś dodatkowe czynności w sieci. Oczywiście dodatkowo mogę logować się wieczorami w domu, lub działać na telefonie. Miałbym do Was pytanie, co polecacie takiej osobie, żeby miesięcznie mogła zarobić i odłożyć małą sumę do skarbonki ? Bardzo ciekawi mnie też inwestowanie, ale to jest już temat bardziej skomplikowany. Może macie do polecenia jakiegoś "mentora", który działałby na zasadzie - zapłata w formie umówionego procenta od zarobionej wartości ? In touch ! RE: Jest cel ! Nie ma pomysłu - mattxx - 15-08-2018 21:57 Tak jak napisałeś - metod jest sporo i sam musisz zdecydować która będzie najlepsza dla Ciebie. Próbuj, sprawdzaj, dopytuj. Ja ze swojej strony polecam kryptowaluty ![]() RE: Jest cel ! Nie ma pomysłu - Felipemelo - 15-08-2018 22:00 właśnie też kryptowaluty mnie interesują najbardziej - ale jak zacząć ? Macie jakies ciekawe poradniki / kogoś kto pomaga z dodatkowa opłata ? RE: Jest cel ! Nie ma pomysłu - Tidus - 15-08-2018 22:18 Zastanów się tylko czy dzięki kryptowalutom dorzucisz pieniędzy do skarbonki czy rozbijać skarbonkę i zbierać resztki. RE: Jest cel ! Nie ma pomysłu - Lazork - 15-08-2018 22:25 Jeżeli chcesz zacząć handlować na krypto to załóż sobie konto na jakieś giełdzie np binance wpłać mała kwotę i zacznij poznasz działanie, zobaczysz czy masz na to czas i czy taki sposób Ci odpowiada. Jeżeli chcesz kupić i trzymać jakieś kryto to masz dwa wyjścia albo wybrać i samemu sprawdzić w miarę możliwości daną krypto albo zaufać analizie wykonanej przez kogoś jeżeli chcesz jakieś info na temat kanałów na YT związanych z krypto to daj znać. Raczej nie ma sensu szukać kogoś za $ kto wprowadzi Cie w krypto bo wszystkie materiały jakie są Ci potrzebne są dostępne w necie za darmo. RE: Jest cel ! Nie ma pomysłu - wrzochal11 - 16-08-2018 11:32 Co do inwestycji to warto inwestować tylko tyle ile można stracić i odradzam oddawanie swoich pieniędzy komukolwiek, w zamian za obietnice ich rozmnożenia. Niestety w Internecie wiele mamy firm, które działają jak piramidy finansowe (dokładnie są oparte na schemacie Ponziego). Poniżej takie nagranie, które fajnie tłumaczy na czym to wszystko polega: https://www.youtube.com/watch?v=I0TtM2t20JI Czyli jak masz zamiar bawić się w inwestycje, to z głową i tak by mieć cały czas dostęp do swoich pieniędzy. Pamiętaj też, żeby nie ponosić się tutaj emocjom, tutaj akurat one nie są do niczego potrzebne ![]() Faktycznie metod jest wiele. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co chciałbyś robić, w czymś czułbyś się najlepiej. Generalnie to wszystko kręci się wokół sprzedaży / polecania czegoś. Wszakże pieniądze biorą się z obrotu produktem badź usługą (no czasami jeszcze mogą się one brać z budżetów reklamowych jakiś firm, ale też tutaj chodzi o to by w przyszłości ten obrót był większy). Można polecać swoją jakąś pracę - czyli szukasz zleceniodawców i coś dla nich robisz. Tu trzeba się na czymś znać. Bo za bezwartościową prace nikt dużo nie zapłaci - dlatego buxy czy ankiety są słabo płatne. Możesz sprzedawać produkty swoje albo innych osób - afiliacja, programy partnerskie, sieci afiliacyjne.. z tym musisz się zapoznać Można też polecać współprace ze sobą, czyli budować jakieś struktury, siatkę poleconych, itd.. Tu ważne jest to do czego polecasz i czy to ma jakiś sens. No, różnie ![]() Kolejny element to umiejętność docierania do ludzi którzy nas interesują.. do zleceniodawców, poleconych, klientów, itd. Tutaj metod jest mnóstwo. Strony www, portale społecznościowe, fora, listy mailingowe.. no jest sporo możliwości ![]() |