Ebook AirDropPL - krypto za wsparcie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: Ebook AirDropPL - krypto za wsparcie (/Temat-Ebook-AirDropPL-krypto-za-wsparcie-157737) |
Ebook AirDropPL - krypto za wsparcie - AirDropPL - 15-08-2018 12:17 Witam serdecznie, Chciałbyś rozpocząć przygodę z kryptowalutami, ale nie wiesz od czego zacząć? A może szukasz sposobu na dodatkowy dochód bez wychodzenia z domu? Dobrze trafiłeś. Moim celem jest wsparcie w osiąganiu dodatkowych dochodów przy wykorzystaniu kryptowalut. Przygodę rozpoczniesz od sposobu, który nie wymaga od Ciebie żadnych wkładów pieniężnych - jest nim Airdrop. Co to jest i jak pomoże Ci to w społeczności kryptowalut? Jeśli interesują Cię odpowiedzi na te pytania koniecznie rozpocznij poszerzanie wiedzy od przeczytania ebooka, którego przygotowałem dla Ciebie zupełnie za darmo! Ebook -> AirDropPL - krypto za wsparcie. Cz.1 Początek Po przeczytanie ebooka zachęcam Cię do obserwowanie moich profili w mediach społecznościowych oraz dołączenie do specjalnej grupy w aplikacji Telegram. Udostępniam na nich propozycje wartościowych Airdropów. Grupa Telegram Pozdrawiam RE: Ebook AirDropPL - krypto za wsparcie - cezar78 - 17-08-2018 17:11 Kokosów to raczej na tym nie zbijecie, może na piwo wystarczy RE: Ebook AirDropPL - krypto za wsparcie - AirDropPL - 20-08-2018 07:14 (17-08-2018 17:11)cezar78 napisał(a): Kokosów to raczej na tym nie zbijecie, może na piwo wystarczy Skąd ta pewność? W ebooku podany jest przykład zarobku z Airdrop. Dołączenie do niego zajęło mi około 20 minut. Dostałem 30 monet BRD. Każda moneta była wtedy warta 2 złote. W szczycie popularności jedna moneta BRD była warta 12 złoty. Wydaje mi się, że to więcej niż jedno piwo. |