Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
rapidu.net problem z wypłatą - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: rapidu.net problem z wypłatą (/Temat-rapidu-net-problem-z-wyplata-157732)

rapidu.net problem z wypłatą - szafir - 14-08-2018 19:13

Witam. Czy miał ktoś problem z wypłata środków z serwisu rapidu.net.
Chciałem wypłacić zgromadzone środki (pierwszy raz) pojawił się komunikat, że najpierw muszę zweryfikować konta za pomocą wysłanego na skrzynkę maila. Niestety żadnego maila nie dostałem (spam sprawdzony), mail jest dobry bo resetowałem hasło za pomocą tego adresu. Status jest cały czas w trakcie weryfikacji, nie można ponowić wysyłki maila, na moje zapytania, w zasadzie już kilka zapytań nikt nie raczy odpowiedzieć.

RE: rapidu.net problem z wypłatą - szafir - 04-09-2018 23:07

Ktoś coś może wie w tym temacie, bo kontakt przez formularz to jak grochem o ścianę, zero odzewu ze strony rapidu.
Albo to ich upadek albo nie wiem co? zwykłe oszustwo?

RE: rapidu.net problem z wypłatą - jacek112 - 03-10-2018 21:41

Wypłata na rapidu to loteria część dostanie wypłate a część nie dostanie a jeszcze innym zniknie kasa albo usuną konto bez podania przyczyny szkoda zawracać sobie tym serwisem głowy freshfile.pl to podobno też ich serwis więc radze trzymać się od niego z daleka.