Bot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bot (/Temat-Bot-157730) |
Bot - Lead 1 - 14-08-2018 17:28 Witam zwracam się z prośbą o stworzenie bota dla mnie na potrzebny promocji na portalu Facebook. Ciężko mi określić co bot powinien posiadać jednak chciałbym aby to był tzw kombajn czyli na pewno - Postowanie z wielu kont o różnych treściach z możliwością umieszczania różnych zdjęć - Lajkowanie komentarzy - Komentowanie komentarzy - Komentowanie zdjęć wybranych osób czyt * Fake konta - Masowe wysyłanie wiadomości do ludzi z grupy do której konto należy - Masowe wysyłanie zaproszeń jak i akceptowanie do znajomych - Uzupełnianie tablicy z wybranego profilu czyli kopiowanie danych postów z wcześniej wpisanego profilu aby był oczywiście wiarygodniejszy. Na pewno coś by się jeszcze znalazło tak na prawdę budżet mnie nie ogranicza ale powiem do 5 tys zł Czekam tylko na zdecydowane osoby nie amatorów i proszę o profesjonalne podejście do tematu. Przed zapłatą oczekuję 72 h na test programu następnie usunięcie licencji. Program ma być na moją własność i nie chcę aby został udostępniony gdziekolwiek i jakiejkolwiek innej osobie. Program musi być napisany w języku Polskim Gwarantuję, że jeżeli się spiszesz poproszę Cię o stworzenie dla mnie botów do Instagrama vk.com google + twitera aska i kilku innych większych portali RE: Bot - twardy - 14-08-2018 17:36 Do dzialu "zlecenia" z tym. RE: Bot - Lead 1 - 14-08-2018 17:42 (14-08-2018 17:36)twardy napisał(a): Do dzialu "zlecenia" z tym. Proszę o przeniesienie nie dodawalem jeszczę tematu więc wybaczcie RE: Bot - Hybrid1990 - 14-08-2018 18:27 Musisz mieć minimum 50 postów, aby zamieścić temat w dziale Zlecenia. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |