Elektronika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Elektronika (/Temat-Elektronika-157676) |
Elektronika - popekuni - 10-08-2018 13:09 Czesc! Od jakiegos czasu przeszukuje forum i nie znalazlem dzialu, w ktorym uzytkownicy mogliby sie dzielic opiniami na temat sprzetu elektronicznego. Mam kilka pytan odnosnie laptopa --> Tu na upartego moglbym umiescic w dziale informatyka, ale o aparat fotograficzny, drukarke telefony juz niezbyt. Moze ktos jeszcze z checia skorzystalby z takiego dzialu, ktory moznaby umiescic w kategorii "Dzial tematyczny". Badz co badz, wszystkie te rzeczy zwiazane sa z zarabianiem przez internet. Przynajmniej w moim przypadku. To taka moja propozycja na piatek! Przepraszam za brak polskich znakow, nie moge sie uporac z tym problemem na laptopie./ Jak ktos wie jak to ogarnac, bylbym wdzieczny z info! RE: Elektronika - twardy - 10-08-2018 13:44 Masz tyle for o sprzecie komputerowym, dlaczego tam konta nie zalozysz? To forum o zarabianiu. RE: Elektronika - popekuni - 10-08-2018 14:25 Tak, owszem jest duzo. Aczkolwiek jest to sprzet, sluzacy do zarabiania przez internet, stad puscilem tylko luzny pomysl zarabianie przez internet to nie tylko PPI, PPA, PP, AdWords czy inne skracacze i hyip'y RE: Elektronika - Admin - 11-08-2018 06:55 Naprawdę sądzisz że jeśli ktoś zarabia przez internet korzystając z telefonu który mu się popsuł to powinien szukać tu wsparcia technicznego odnośnie napraw telefonów? Czy jeśli ktoś zamiast monitora ma podłączony plazmowy telewizor do komputera to wsparcia w zakresie telewizorów? Ja rozumie gdybyś miał koparkę do krypto i chciał się poradzić w zakresie opłacalności czy upgradowania, ale popsuł Ci się laptop i chcesz to połączyć z zarabianiem w internecie? Dział informatyka/offtopic w zupełności jest odpowiedni na twój problem. RE: Elektronika - popekuni - 11-08-2018 07:32 Czyli odnośnie koparek, optymalizacji ich, czy kart mogę tam? Oki! |