Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Unikalny LP pod gry, filmy itd - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Unikalny LP pod gry, filmy itd (/Temat-Unikalny-LP-pod-gry-filmy-itd-157599)

Unikalny LP pod gry, filmy itd - EfectiveWork - 05-08-2018 20:26

Witajcie Smile

Wstawiłem ten temat również na konkurencyjnym forum ale postanowiłem, że również z społecznością tutaj mogę śmiało się podzielić moim dziełem, które zostało zrobione na moje zlecenie. Moim zdaniem nie będzie to żadnym problemem, jeżeli większość osób skorzysta z mojego LP według własnych zasad Smile A więc lecimy...

Jak większość z Was zarabiałem na PPA a dokładniej na hackach, grach download itp Kto wie czy kiedyś, kiedyś do tego nie wrócę  W chwili obecnej skupiam się zupełnie na czymś innym i dlatego chciałbym się podzielić z Wami LP, który został zrobiony wyłącznie na moją prośbę. Nie ukrywam, że po odpowiedniej promocji, pozycjonowaniu udało mi się fajną sumkę na CPAGRIP zgarnąć dzięki temu serwisowi. Działałem tutaj na zasadzie sprzedaży gier, filmów, muzyki po bardzo niskich promocyjnych cenach, ale można go spokojnie i w bardzo łatwy sposób przekształcić na sposób "DOWNLOAD". Oczywiście nie jest to mistrzostwo świata, ale został zaprojektowany tak jak moja osoba chciała. Ten LP stosowałem pod download jak i kupno gier, filmów oraz muzyki. W pewnych miejscach jest on spolszczony ale nie jest problemem go przetłumaczyć na język polski lub angielski, a nóż może komuś się przyda.

LANDING PAGE:

[Obrazek: 01789738046627180580.jpg]

DEMO:

DEMO LP

działa tylko 14 dni ponieważ kończy mi się umowa z hostingiem, której nie przedłużam

Krótko o właściwościach:

- Bardzo łatwa edycja serwisu

- Mała waga

- Fajna kwestia komentarzy - został wprowadzony moduł na podstawie którego komentarze zmieniają się po każdym odświeżeniu strony. Możemy wprowadzić nieograniczoną ilość komentarzy gdzie na stronie pojawia się 6 losująco wybranych przez moduł + avatar.

- Dostosowany pod urządzenia mobilne jak i SEO

LINK DO POBRANIA: http://www.rapidshare.com.cn/IA319sh

Virus Total: KLIK

Pozdrawiam

RE: Unikalny LP pod gry, filmy itd - precell - 05-08-2018 21:04

4,30 MB jak na LP to w cale nie jest mało. Na szybciora przejrzałem pliki i szczerze powiedziawszy, w życiu nie widziałem tylu bibliotek na tak małej stronie Jerk

RE: Unikalny LP pod gry, filmy itd - EfectiveWork - 05-08-2018 21:20

Znaczy zgadzam się ze to nie jest mało Smile prawda jest taka że nie jestem żadnym specjalistą w tej dziedzinie więc za pewne masz rację Smile)

Tak czy inaczej mam nadzieję że komuś tutaj się przyda Smile

Unikalny LP pod gry, filmy itd - Hybrid1990 - 21-09-2021 20:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.