![]() |
Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? (/Temat-Zarabia-ktos-jeszcze-na-uploadzie-filmow-i-gier-157400) |
Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? - Xesty109 - 24-07-2018 05:08 Witam, zastanawiam się nad powrotem do uploadu. Czy dalej jest to opłacalne bawiac się w programy PPS? Kiedyś głównie na tym bazowałem w serwisach cat,rapidu etc na forach dw oraz peb i szło całkiem ładnie. Myślę jednak na uploadzie na forach zagranicznych więc mam kilka pytań: 1. Czy na polskie fora warto jeszcze uploadować jeśli tak to czy tylko dw i peb? 2. Jakieś sprawdzone hostingi zagraniczne? 3. Gry czy filmy są bardziej opłacalne? A może erotyka na zagraniczne fora? Filmy pobierać z zamkniętych torrentów 4. Skąd brać gry oraz filmy - zamknięte torrenty będa okej? 5. Poster na polskie oraz zagraniczne fora? Ma ktoś coś sprawdzonego? Pozdrawiam i chętnie zostanę czyimś refem w zamian za pomoc RE: Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? - Hoolig4n - 24-07-2018 09:36 Praktycznie wypalone już jest ![]() RE: Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? - Czaq - 24-07-2018 12:58 Moim zdaniem alternatywą dla uploadingu jest afiliacja. Osoby które potrafiły działać z PPD poradzą sobie również z programami partnerskimi. RE: Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? - Xesty109 - 24-07-2018 14:57 (24-07-2018 12:58)Czaq napisał(a): Moim zdaniem alternatywą dla uploadingu jest afiliacja. Osoby które potrafiły działać z PPD poradzą sobie również z programami partnerskimi. Mógłbyś przybliżyć temat? Chętnie zostane refem w zamian Zarabia ktoś jeszcze na uploadzie filmów i gier? - Hybrid1990 - 21-09-2021 20:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |