Strona investmentpaypal.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Strona investmentpaypal.com (/Temat-Strona-investmentpaypal-com-157357) |
Strona investmentpaypal.com - siabi - 20-07-2018 19:21 Witam, zauważyłem pewna stronę investmentpaypal.com na Internecie. Minimnalny depozyt to $1 przez PayPala, SolidTrustPAy lub Webmoney. Dają 0.5$ bonusu powitalnego. W ciągu 2 dni zwracają 120% wpłaconego $1, a po wpłaceniu $10 140% przez 4 dni. Warto ryzykować? Ktoś już miał styczność z tą stroną? RE: Strona investmentpaypal.com - mattxx - 20-07-2018 20:04 Czy warto to sam musisz się zastanowić, czy chcesz bawić się w tak ryzykowne inwestycje jakimi są HYIPy. W pierwszej kolejności sprawdź kiedy program wystartował, gdyż w przypadku takich programów jest to bardzo istotne. Jak będzie duży przyrost kasy to może trochę pociągnie, o ile w ogóle będzie wypłacał... Ryzyko ogromne. RE: Strona investmentpaypal.com - siabi - 20-07-2018 21:15 Inwestowanie takie jest legalne? Słyszałem o piramidzie finansowej czyli Ponzi I nie wiem czy warto żeby potem nie mieć problemów Strona ma 1 rok |