Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +---- Wątek: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! (/Temat-Stalo-sie-Lead-Network-z-wylacznoscia-na-obsluge-DATEZONE-157353) |
Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Leaders - 20-07-2018 16:07 Drodzy Wydawcy! Datezone oraz Lead.Network - liderzy swoich branż - jednoczą siły! Począwszy od dziś, DateZone zrezygnował z udostępniania swojego programu partnerskiego zewnętrznym sieciom afiliacyjnym oraz bezpośrednim Wydawcom. Całościową i wyłączną obsługę w tym zakresie powierzył najskuteczniejszemu i przeważającemu dostawcy swojego ruchu, czyli Lead.Network! Przypomnijmy: Datezone, to TOP 1 serwis erotyczny w Polsce według najwiarygodniejszego rankingu Gemius - źródło. Serwis ten miesięcznie odwiedza ponad 4 mln Internautów, generując blisko 100 mln odsłon! Reklamodawca ten - doceniając nasz wkład w rozwój swojej platformy, a także widząc przepaść pomiędzy ilością i jakością ruchu dostarczanego przez nas względem innych sieci - postanowił powierzyć nam obsługę ich kampanii na wyłączność, całkowicie rezygnując ze współpracy z innymi firmami w tym zakresie. Informacje o programie: Obsługiwane kraje: Polska, Austria, Belgia, Kanada, Szwajcaria, Czechy, Niemcy, Dania, Finlandia, Zjednoczone Królestwo Irlandia, Islandia, Luksemburg, Niderlandy, Norwegia, Szwecja, Słowacja, Stany Zjednoczone Walidacja: instant, email submit DOI Obsługa mobilna: tak Ważność ciastka: 31 dni Stawka: 3.00 PLN Właścicielowi Datezone dziękujemy za zaufanie, a Wydawców zapraszamy do promocji! Pozdrawiamy, Lead.Network Team RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - fusek - 23-07-2018 11:24 Stawkę byście podnieśli hehe RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Dante_/ - 23-07-2018 11:30 (23-07-2018 11:24)fusek napisał(a): Stawkę byście podnieśli hehe Jak mają wyłączność to nie muszą za bardzo podnosić, no bo po co? Konkurencja przecież nie podbije ceny 2 @Topic Ogólnie ciekawi mnie czy będą teraz robione fraudy ( żeby zniechęcić DZ od "monopolu" ). RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - AnnaKa - 23-07-2018 12:31 @[Dante_/] Po co zadajesz pytanie na które sam bardzo dobrze znasz odpowiedź? Przypomina Ci coś ten screen? Ponadto, monopol wziął się nie bez powodu. Skoro ktoś przyzwalał na fraudy i miał niską jakość ruchu to doszło do takiej sytuacji. Sieć powinna dbać o jakość ruchu dla reklamodawcy, tylko i wyłącznie dzięki nadzorowaniu ruchu i pilnowania kont można podjąć dobrą i owocną współpracę. Ci co kombinują wiedzą, że u nas nie ma dla nich miejsca. RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Dante_/ - 23-07-2018 12:33 @[AnnaKa] A dlaczego nie dałeś ciągu dalszego , czy już tak bardzo dowody zbierasz? RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - AnnaKa - 23-07-2018 12:35 @[Dante_/] Dalszego ciągu nie mam gdyż nie mam zwyczaju zakładania kont u konkurencji żeby śledzić ich poczynania, screen otrzymałem od kogoś. RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Dante_/ - 23-07-2018 12:38 No to poproszę Damiana o historię czatu, ale ogólnie to gratuluję szpiegów takich, którzy robią screeny "początku wypowiedzi" @Edit W takich sytuacja wydaje mi się, że powinienem robić screeny co piszę, ponieważ później obraca się to przeciwko mnie @edit; down Ale to prosiłbym o zaznaczenie, że nie chodzi o mnie . A co do informowania o takiej sytuacji, no to zawsze jest tak, że jak jest monopol to ktoś próbuje go "obalić". RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - AnnaKa - 23-07-2018 12:46 @[Dante_/] Odnośnie 'szpiegów' się nie wypowiem, bo nie chce przypominać kto pisał do mnie o źródła wielu ofert Ponadto to normalne, że nasi userzy którzy działają uczciwie martwią się o ofertę, więc nie widzę nic dziwnego, że mnie poinformowali o sytuacji, która może mieć miejsce. Cały czas monitorujemy programy i wszystko jest weryfikowane. Jako pierwsi w Polsce weszliśmy szeroko w branżę dla dorosłych i mamy spore doświadczenie. Nigdy nie było przerw w dostarczaniu kluczowych programów bo dbamy o ruch i reagujemy na wszelkie zgłoszenia od dostawców RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - DjVampires - 23-07-2018 12:57 Dante zadał zwykle pytanie, a tu zaczynają się wyciągać jakieś brudy, nieładnie moim zdaniem RE: Stało się! Lead.Network z wyłącznością na obsługę DATEZONE! - Burger - 23-07-2018 13:06 Dokładnie nie ładnie zajmijcie się swoim serwisem a nie robieniem ss z serwisu który jest jako ostatni w porządku wobec swoich userów |