![]() |
Chcę zacząć zarabiać na ankietach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Chcę zacząć zarabiać na ankietach (/Temat-Chce-zaczac-zarabiac-na-ankietach-157224) |
Chcę zacząć zarabiać na ankietach - Grabek04 - 12-07-2018 10:41 Mam problem, gdyż nie wiem na jakiej stronie najlepiej wypełniać ankiety. Obecnie mam konto na clixsense, ale tam żadna ankieta nie chce wejść. Jakie najlepiej podać dane, aby ankiety przyjmowały i jakie strony obecnie są najlepsze do ankiet? Pewnie odeślecie mnie do: http://zarabiam.com/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875 Tylko jest to dosyć stary post. RE: Chcę zacząć zarabiać na ankietach - wrzochal11 - 12-07-2018 11:00 ale za wiele się w tym temacie nie zmieniło.. Na ankietach nie zarabia się wielkich pieniędzy, szczególnie bez poleconych! Ogólnie to jest to zajęcie dość nudne i monotonne. Z czasem, gdy jesteś systematyczny, możesz dostawać troche więcej ankiet. Albo będąc zapisanym do wielu tego typu portali, będziesz dostawał ankietę, to w jednym to w drugim portalu.. zacznie Ci się to bardziej "nakładać" i tak dziennie może Ci się kilka nazbiera. Niemniej trzeba pamiętać, że w jednym tego typu portalu, to średnio do wypłaty zbiera się od kilku do nawet kilkunastu miesięcy. Także trzeba mieć cierpliwość ![]() Swoją drogą to moim zdaniem, ClixSense jest najlepszym portalem tego typu. Tylko trzeba profil dobrze mieć wypełniony. Czyli w skrócie, jesteś osobą decyzyjną, pracujesz, nieźle zarabiasz, masz na wiele rzeczy wpływ. Jesteś ożeniony, masz dzieci, zwięrzęta. Dokonujesz zakupów, wiele rzeczy Cie interesuje itd. RE: Chcę zacząć zarabiać na ankietach - Grabek04 - 12-07-2018 11:31 Dzięki RE: Chcę zacząć zarabiać na ankietach - pwisniew - 08-08-2018 14:49 A czy na tym wogole zarobisz myslę że strata czasu. RE: Chcę zacząć zarabiać na ankietach - amidalez - 08-08-2018 17:17 Tu ciekawe jest to pytanie "jakie dane podać?" - ja kiedyś w ramach testów robiłam ankiety, wpisując z rzeczywiste dane. Niestety, po części wstępnej system mi dziękował. Chyba za bardzo niszowa jestem ![]() |