![]() |
Prowizja 20% za sprzedaż strony www/e-sklepu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Prowizja 20% za sprzedaż strony www/e-sklepu (/Temat-Prowizja-20-za-sprzedaz-strony-www-e-sklepu-157201) |
Prowizja 20% za sprzedaż strony www/e-sklepu - Fallriv - 10-07-2018 17:03 Prowadzę firmę, która m.in. projektuje strony internetowe i e-sklepy. Szukam osób, które zajmą się sprzedażą za atrakcyjną prowizję. 20% od każdej sprzedanej usługi - prowizja wypłacana każdorazowo po sfinalizowaniu transakcji z poleconym klientem. Najtańsza strona kosztuje u nas 1000 zł - masz z niej więc prowizję 200 zł. Droższe warianty kosztują nawet kilkanaście tysięcy (skomplikowane e-sklepy) i wtedy prowizje odpowiednio wyższe ![]() Niezmiennie jednak jest to 20% - niezależnie od wartości sprzedanej usługi - im droższa usługa, którą sprzedasz, tym więcej zarobisz. Znasz akurat kogoś kto potrzebuje strony/sklepu? Możesz zatem bez wysiłku jednorazowo zgarnąć kasę na wakację lub cokolwiek innego. Sam decydujesz ile zarobisz i jak dużo pracujesz. Chcesz dorobić po godzinach? Fajnie. Chcesz się za to wziąć na pełnym gazie i pozyskiwać regularnie klientów? Również fajnie. Nie musisz mieć działalności gospodarczej - możemy rozliczać prowizję w oparciu o umowę-zlecenie. Nie interesuje mnie skąd pozyskasz klienta ![]() Praca zdalna, według własnych zasad i bez konieczności raportowania czy ponagleń z mojej strony. Zapewniam wsparcie sprzedażowe - prezentacje ofertowe, pomoc w negocjacjach, możesz mi przekazać kontakt osoby zainteresowanej i domknę sprzedaż za Ciebie (prowizja oczywiście zostanie uznana, bez obaw). Jeśli potrzebujesz jakieś konkretne materiały promocyjne, mogę je wykonać (wszelkie grafiki, banery, czy nawet ulotki - co tam akurat uznasz za potrzebne) Wypłata na konto lub PayPal. Zapraszam zainteresowanych ![]() Ps. Jeśli akurat sam potrzebujesz strony/sklepu to zamiast prowizji mogę dać rabat 20% Prowizja 20% za sprzedaż strony www/e-sklepu - Majka - 07-01-2019 15:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |