Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie (/Temat-Dochodowa-grupe-Aliexpress-2-inne-w-gratisie-157200) |
Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - Thinker - 10-07-2018 16:50 1.Nazwa przedmiotu : Grupa Aliexpress + 2 gratisowe grupy. 2.Opis przedmiotu :Przedmiotem sprzedaży jest grupa związana z programem partnerskim Aliexpress o łącznej ilości członków ~42 tyś. Grupa istnieje rok i dość sporo udało mi się na niej zarobić dotychczas. Niestety ostatnimi czasy nie mam w ogóle na nią czasu, a nie chciałbym aby ten potencjał się zmarnował. Moje zarobki i tak są słabe w porównaniu z tymi, które mógłbym mieć gdybym promował inne produkty, ale szczegóły tego wyjaśnię dopiero osobie, która zakupi grupę i ona sama zadecyduje czy będzie chciała działać w ten sposób. Osobie, która zakupi grupę, daję dodatkowo dwie inne grupy tematycznie powiązane o łącznej ilości ~7 tyś osób. Ogólny mój zarobek z grupy to ponad 14 tyś. (jeśli ktoś będzie chciał to wyślę PW z kwotami). 3.Zdjęcia :- 4.Kontakt :PW/ GG. 5.Cena : 2500 zł - (możliwa negocjacja) (ze względu na to, że wiem, że kwota ta zwróci się w 3 miesiące, a przy promowaniu innych rzeczy niż ja, zwrócić się może jeszcze szybciej) 6.Sposób zapłaty za przedmiot :PayPal RE: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - polskitrader - 11-07-2018 12:24 Można prosić na PW? RE: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - PremAccHack - 11-07-2018 13:31 A czasami fb nie ucina ostatnio zasięgów grup. Było coś na forum pisane na ten temat. RE: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - Thinker - 11-07-2018 14:50 Uciął już dawno ale da się to obejść. RE: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - totmek - 12-07-2018 02:29 proszę wiecej informacji na pw RE: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - kowalo1308 - 12-07-2018 10:20 Proszę o link pw RE: Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - Thinker - 16-07-2018 19:07 Sprzedane. Dochodową grupę Aliexpress + 2 inne w gratisie - Majka - 17-07-2018 12:54 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |