Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wykonanie tła dla menu do gry - dobrze płacę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Wykonanie tła dla menu do gry - dobrze płacę (/Temat-Wykonanie-tla-dla-menu-do-gry-dobrze-place-157155)

Wykonanie tła dla menu do gry - dobrze płacę - Styler - 08-07-2018 11:28

Dzień dobry,

Zająłem się na poważnie poruszanym przeze mnie dawno, dawno temu projektem. Mam już za sobą sporą część interface'u graficznego jak i ogólnych grafik oraz zarys całej mechaniki - takiej, która faktycznie będzie zarabiała i dla mnie i na poważne nagrody dla użytkowników - telefony, konsole, kasa, a nie jak to zwykle bywa. Niestety ciągle brakuje mi pomysłu pasującego tła na menu wewnętrzne gry (właściwie to chętnie obejrzę pełny projekt menu).

Z tego względu chciałbym prosić Was o pomoc. Charakter graficzny znajdziecie na stronie Vinest.pl. Pozycje menu na tę chwilę nie mają znaczenia, mam dużą bazę grafik, ale nie wykluczam użycia czystych napisów. Tak nprawdę macie tutaj pełną dowolność.

Jak płacę? Jak za złoto.
W zależności od pracochłonności bezwzględnie ocenianej przeze mnie zapłacę od 30 do 150 PLN za kompletny projekt tła/formy menu.

RE: Wykonanie tła dla menu do gry - dobrze płacę - kokos765 - 18-07-2018 17:30

Napisz na priv co konkretnie potrzebujesz bo troche niezrozumiale napisałeś, lub na mojego maila masz adres w stopce (sygnaturze).

Wykonanie tła dla menu do gry - dobrze płacę - Majka - 11-04-2019 08:52

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.