Co ten FB znowu wymyślił. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Co ten FB znowu wymyślił. (/Temat-Co-ten-FB-znowu-wymyslil-157150) |
Co ten FB znowu wymyślił. - artzarab - 07-07-2018 18:31 Jak w temacie. Pomóżcie ludzie dobrego serca Mam dwie grupy, w każdej z nich ponad 10k ludzi. I od jakiegoś tygodnia zasięgi w grupach prawie zerowe . Co może być tego przyczyną? Pierwszy raz mi się to zdarza na taką skalę. Wcześniej łapałem bany na strony którymi postowałem w grupach ale nigdy aż tak. Strony nie mają już banów (zamieszczając na stronach zasięgi mam fajne) ale w grupie cmentarz. Pomocy!!! RE: Co ten FB znowu wymyślił. - noomak - 23-07-2018 21:56 Ruszyło się coś w grupach, czy dalej lipa? RE: Co ten FB znowu wymyślił. - artzarab - 31-07-2018 19:34 Trochę się ruszylo ale szału nie ma. Dostalem po prostu bana na grupę i zasiegi były zerowe. Grupa około10k zasięgi po 24h w zależności od posta około 1k. Grupa co jakiś czas napędzana postami dyskusyjnymi...dziennie dołącza około 20 osób...a zasięgi ciągle na jednakowym poziomie. Czy wartości 10% nie da się przeskoczyć? Absolutnie żaden post nie osiągnął nawet zasięgu 40%. Ktoś coś? |