Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Proszę o przetłumaczenie :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8)
+------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28)
+------ Wątek: Proszę o przetłumaczenie :) (/Temat-Prosze-o-przetlumaczenie-1571)

Proszę o przetłumaczenie :) - MyBijacz - 08-02-2010 21:27

Przetłumaczy mi ktoś o to:

Witam
Piszę tego e-mail'a ponieważ chcę się przyznać do oszustwa. Na moim koncie widnieje ponad 50 e-maili które zostały stworzone przeze mnie i bardzo tego żałuje i przepraszam. W związku z tym proszę o jakieś działanie z waszej strony ale proszę wziąć pod uwagę to że chciałbym dalej uczestniczyć w społeczności lockerz.com.
Z góry dziękuje.

RE: Proszę o przetłumaczenie :) - pespe - 09-02-2010 00:56

Welcome
I am writing this email because I want to tell that i was cheating. About 50 e-mails were created by myself and I regret and apologize. Im looking forward to your reply but please take into consideration that I would like to participate in the community lockerz.com.
Thanks

RE: Proszę o przetłumaczenie :) - RedSkal - 09-02-2010 03:41

by meself = by myself Smile

50 fakeow Big Grin nowy lider Big Grin

RE: Proszę o przetłumaczenie :) - MyBijacz - 09-02-2010 15:09

To tylko 50, zrobiłem jakieś 80 e-maili. Ale reszty już mi się nie chciało no i też dlatego że 80 to już dużo strasznie i myślałem że może bd miał szczęście Big Grin Ale teraz wolę się przyznać;P