Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA (/Temat-Jak-zarobic-duzo-kasy-pasywnie-na-Subsms-PPA-157053) |
Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - Aleksy Zieliński - 02-07-2018 08:34 Edited: Wstrzymuję sprzedaż na tym forum. Pozdrawiam. RE: Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - Vasaki - 25-07-2018 21:09 Recenzja: Otrzymałem poradnik do recenzji już dłuższy czas temu, lecz ze względów osobistych (ślub) dopiero teraz mogłem go zrecenzować. Więc pozostaje mi przeprosić Aleksy za ten okres oczekiwania. Co do poradnika, to opisuje on znaną przeze mnie metodę polegającą na zdobywaniu ruchu na naszą stronę z użyciem takiego social media jak Youtube. Metoda ta po części była opisana przez jednego z moderatorów Zarabiam.com w strefie wtajemniczonych. W poradniku otrzymujemy dodatkowo szereg wskazówek, które w znaczny sposób pomagają nam osiąganie ruchu właśnie z wyżej wymienionego social media. Dodatkowo otrzymujemy mini poradnik w jaki sposób przygotowywać nasze video tak by spełniały nasze oczekiwania i odpowiednie wytyczne. Aby nie rzucać słów na wiatr postanowiłem przetestować sposób na jednym ze swoich dzieł. Efekt był taki jak oczekiwałem, czyli satysfakcjonujący. Ruch na moją stronę pojawił się po 3 dniach od rozpoczęcia działania. Dodatkowe aspekty: - Potrzebna dodatkowa $ jako wkład własny na rozpoczęcie działania - Potrzebne pomysły na chodliwy content, który jednocześnie nie będzie miał ogromnej konkurencji Ogólna ocena i moja subiektywna opinia: Sposoby są dla mnie znane chodź jest też pewna pewna innowacja (dodatek) o, którym wcześniej bym nie pomyślał a który faktycznie może wpływać korzystnie. Poradnik z pewnością się zwróci jeżeli chodź w minimalnym stopniu zrealizujemy sposoby w nim zawarte. RE: Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - radek0389 - 27-07-2018 11:08 Te $ wkładu własnego na start, to koszt wyświetleń, lajków itp? RE: Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - Aleksy Zieliński - 27-07-2018 11:25 (27-07-2018 11:08)radek0389 napisał(a): Te $ wkładu własnego na start, to koszt wyświetleń, lajków itp? Tak między innymi RE: Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - Itachi198 - 28-07-2018 18:11 Mini recenzja Z poradnika dowiedziałem się dużo ciekawych rzeczy, o których wcześniej nie miałem pojęcia. Nie mogę się doczekać testów, na pewno można zarobić na tym sporo, zwłaszcza że metoda sprawdzi się w niemal każdej metodzie zarabiania przez internet. Za tak niskie pieniądze, naprawdę warto. Szczerze polecam i pozdrawiam serdecznie! Jak zarobić dużo kasy pasywnie na Subsms/PPA - Hybrid1990 - 30-07-2018 18:53 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |