![]() |
[SPRZEDAM] MailBot - program zakładający konta pocztowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] MailBot - program zakładający konta pocztowe (/Temat-SPRZEDAM-MailBot-program-zakladajacy-konta-pocztowe-157025) |
[SPRZEDAM] MailBot - program zakładający konta pocztowe - Infiltrator - 30-06-2018 17:33 1.Nazwa przedmiotu : MailBot by Infiltrator 2.Opis przedmiotu : Mam do sprzedania napisany przeze mnie program, który zakłada konta pocztowe w najpopularniejszych polskich serwisach: - wp.pl - o2.pl - onet.pl - gazeta.pl Bot posiada prosty graficzny interfejs, dzięki czemu korzystanie z niego jest bardzo intuicyjne i proste. Program współpracuje z API serwisu anti-captcha.com, dzięki czemu bez trudu radzi sobie z reCaptchą od Google. W chwili publikacji tego posta koszt rozwiązania 1000 captchy to jedynie ~2$. Za dodatkową opłatą mogę rozszerzyć program o nowe funkcje, skonfigurowane specjalnie pod Ciebie! (np. dodanie nowych domen, wybór domeny z listy, obsługa proxy itp.) Wymagania bota: - zainstalowana przeglądarka Google Chrome (w domyślnym katalogu) - konto na anti-captcha.com - z kontem zasilonym dowolną kwotą Uwaga! - W przypadku zmiany jakiegokolwiek formularza rejestracyjnego za darmo podejmę się aktualizacji kodu. - Jeśli okaże się, że z jakichś przyczyn na Twoim komputerze program generuje błędy, to również za darmo skonfiguruję i zoptymalizuję kod, tak aby działał na Twoim urządzeniu. - Program można uruchomić tylko na jednym komputerze - jeśli planujesz używać go na wielu urządzeniach, poinformuj mnie o tym. 3.Zdjęcia : ![]() ![]() ![]() 4.Kontakt : - PW - GG: 63062013 (preferowany, najszybciej odpowiadam) 5.Cena : 250 zł Promocja: dla pierwszych dwóch osób program sprzedam za 150 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : - przelew (preferowany) - PayPal RE: [SPRZEDAM] MailBot - program zakładający konta pocztowe - Better_Faster - 01-12-2018 23:55 Wciąż czekam na odpowiedź od Ciebie, link do zamówionego programu który zamówiłem i opłaciłem nie działa. Odezwij się jak najszbyciej RE: [SPRZEDAM] MailBot - program zakładający konta pocztowe - Infiltrator - 02-12-2018 15:26 Cześć, obecnie nie udzielam się aktywnie na tym forum. Z tego powodu nie sprawdzam na bierząco gg ani e-maila. Link do zamówionego przez Ciebie bota wysłałem w sierpniu, nic dziwnego że do tego czasu wygasł. Myślę że pliki do programu wciąż mam gdzieś na dyskach, więc sprawę da się załatwić. Skontaktowałem się z Tobą mailowo. Tak btw, to powyższa oferta jest nieaktualna [SPRZEDAM] MailBot - program zakładający konta pocztowe - Hybrid1990 - 02-12-2018 17:28 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |