![]() |
Jak to działa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak to działa (/Temat-Jak-to-dziala-156940) |
Jak to działa - Darven - 25-06-2018 19:52 Może mi ktoś wytłumaczyć po ludzku jak działaja serwisy pokroju catshare?? Kupiłem 3 dni premium....i nie mam go. O co tu chodzi?? Gdzie i kiedy dostaje się to premium?? Gdy chce ściagnać plik szybkim pobieraniem, to ciągle odsyła mnie do kupna..........Jak to działa, niech mi ktoś wytłumaczy ![]() RE: Jak to działa - mysc - 25-06-2018 22:51 Nigdy nie kupowałem.. ale mam tam konto. Zaloguj się do catshare, przejdź do ustwień konta i wybierz zakładkę "konto premium". Jest tam informacja: "Konto premium ważne do ....". Na pewno masz ważne konto premium? Jeśli tak wydaje się, że po prostu powinieneś być zalogowany ściągając jakiś plik. Byłeś? Jak to działa - Darven - 26-06-2018 07:00 Tak, cały czas jestem zalogowany. W zakładce konta premium pisze po prostu, że konto premium ważne do - i nic dalej, tak jakbym go nie miał Już wysłałem pytanie do nich, co z moim kontem |