Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? (/Temat-Co-ten-zuckerberg-znowu-wymyslil-156896) |
Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - vbjq - 23-06-2018 10:12 Witam, mam problem, założyłem stronę na fb, powiedzmy że miała pośredniczyć ze stroną sklepu internetowego, dodałem zdjęcia 3 produktów w osobnych postach i podlinkowałem je za pomocą bit.ly, po paru minutach patrze a żaden z postów nie jest widoczny nawet dla mnie, wie ktoś może co ten rudzielec Mark znowu wymyślił? RE: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - Dante_/ - 23-06-2018 10:29 Z tego co mi wiadomo to bit.ly/goo.gl są od dłuższego czasu zablokowane na fb. RE: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - vbjq - 23-06-2018 10:30 (23-06-2018 10:29)Dante_/ napisał(a): Z tego co mi wiadomo to bit.ly/goo.gl są od dłuższego czasu zablokowane na fb. Dzięki za konkretną odpowiedź, jest może jakaś alternatywa? RE: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - Dante_/ - 23-06-2018 10:34 Własna domena + sub domeny jest według mnie najlepszym rozwiązaniem. RE: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - piotrgk4 - 23-06-2018 10:36 Bit.ly nie jest blokowane bo często śledzę ruch w customowych kampaniach. Prawdopodobnie problemem jest punkt docelowy. Bot facebookowy już dawno się nauczył sprawdzać co znajduje się po skracaniu. @[vbjq] RE: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - PremAccHack - 23-06-2018 13:23 Jak skracasz jakieś syf strony to się nie dziw. RE: Co ten zuckerberg znowu wymyślił? - hosezbsk - 23-06-2018 13:32 Bit.ly u mnie konkretnie działa więc nie jest w tym problem,sprawdz czy nie użyłeś konkretnych zakazanych słów kluczowych w poscie bo na to fb bierzę szczególną uwagę. Pozdrawiam |