FOMO 3D - największa gra w sieci Ethereum rusza wkrótce! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FOMO 3D - największa gra w sieci Ethereum rusza wkrótce! (/Temat-FOMO-3D-najwieksza-gra-w-sieci-Ethereum-rusza-wkrotce-156860) |
FOMO 3D - największa gra w sieci Ethereum rusza wkrótce! - adamak2k - 05-07-2018 13:51 F3D w skrócie __________________ Szybkie wyjaśnienie techniczne: FOMO 3D działa na smart kontrakcie w sieci Ethereum. Deweloperzy nie mają dostępu do pieniędzy w smart kontrakcie, kod był sprawdzany przez deweloperów i testowany przez graczy w sieci testowej wiele razy (sam brałem w tym udział). Pamiętajcie też, że gra ma charakter humorystyczny tzn. koniec rundy jest nazwany exit scamem, waluta to klucze prywatne itd. Ta gra to druga gra w "ekosystemie 3D", bezpośrednio nagradza posiadaczy P3D (na dole więcej o tym). __________________
Dokładne zasady F3D __________________ Ważna uwaga: można kupować ułamki klucza, ale tylko kupując 1 cały lub więcej zakwalifikujesz się jako potencjalny zwycięzca głównej nagrody. Czyli jak kupisz 0,9 klucza to będziesz dostawał z tego dywidendy, ale nie będziesz jednym z walczących o główną nagrodę. __________________ Zasady są proste i uzależniające:
Jak działa ICO Na początku każdej rundy trwa 5 minutowe ICO. Można wtedy kupić klucze po najniższej możliwej cenie w całej rundzie. Działa to tak, że za całe uzbierane ETH smart kontrakt dokonuje zakupu kluczy i rozdziela je w zależności od tego kto ile zainwestował - gwarantuje to najlepszą cenę wczesnym kupującym oraz napędza następną fazę gry czyli bitwę kto będzie ostatni, ponieważ jest o co walczyć . Drużyny To jaką drużynę wybierzesz ma znaczenie tylko wtedy, kiedy wygrywasz całą rundę. Nie ma to znaczenia, jeśli kupujesz klucze tylko po dywidendy. Są cztery drużyny:
Integracja gry z POWH 3D (P3D) Czym jest P3D? POWH 3D (P3D) to autonomiczna, samonapędzająca się piramida finansowa działająca na smart kontrakcie . Za każdym razem, gdy ktoś kupuje tokeny P3D (poprzez smart kontrakt), cena tokenów zwiększa się, a 10% transakcji jest odcinana i wędruje do obecnych posiadaczy P3D. Gdy ktoś sprzedaje tokeny P3D, ich cena zmniejsza się i 10% też jest odcinane to obecnych posiadaczy w postaci dywidend. Jest to po prostu gra na zasadzie kupowania, sprzedawania i hodlowania tokenu. W skrócie, jeśli nie chcesz brać udziału w rundach F3D po prostu kup sobie tokeny P3D i otrzymuj dywidendy z FOMO 3D jak i innych kupujących i sprzedających P3D Jeśli kupujesz z reflinka nic nie tracisz, a polecający dostaje 3% transakcji (reszta czyli 7% idzie do posiadaczy tokenu). Jeśli kupujesz bez reflinka, dywidendy dostają wszyscy posiadacze tokenu. Mój reflink do P3D: LINK Link zwykły: tutaj Link do F3D Do startu zostały 3 dni. Obecnie można robić sobie poleconych i rejestrować nick w grze, który będzie się wyświetlał na górze ekranu, gdy jesteś ostatnim posiadaczem kluczy, oraz w tabeli wyników czy coś w tym stylu. Dzięki nickowi dostajesz też link polecający, od poleconych dostajesz 10% ich wkładu (poleceni nie tracą nic!). Nick w grze kosztuje 0.01 ETH Brałem udział w beta testach i uwierzcie, to będzie bomba. Z góry też zaznaczam, że nie jestem deweloperem, jeśli chcecie się skontaktować z deweloperami to znajdziecie ich na discordzie: https://discord.gg/yHRP2Ny Zaklep sobie nick i zapraszaj -> https://exitscam.me/pro Plusy z polecenia: +Moja pomoc na PM +Moja wdzięczność +Masz plusa w niebie za pomoc Polakowi rodakowi Lub czysty link tutaj. W razie pytań piszcie i pytajcie, a spróbuję odpowiedzieć. FOMO 3D - największa gra w sieci Ethereum rusza wkrótce! - Hybrid1990 - 24-02-2021 18:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |