Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej (/Temat-Adsense-nie-zaakceptowal-mojej-strony-internetowej-156857) |
Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - Resk - 20-06-2018 09:13 Cytat:Fix these issues to connect to AdSense Po zgłoszeniu mojej strony mam w panelu AdSense taki komunikat jak powyżej. O co im chodzi? Co mam zmienić na stronie, żeby dodali? RE: Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - Komandos823 - 20-06-2018 09:24 Coś na twojej stronie narusza ich regulamin, pisze żebyś się skontaktował z ich centrum pomocy. Podadzą ci więcej informacji. Ja nie wiem co masz zmienić bo oni dopiero ci podadzą w czym jest problem. RE: Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - Resk - 20-06-2018 11:56 Na stronie jest tylko jeden artykuł. Dodałem informacje o cookies. Tematyka strony to Forex. Ponownie zgłosiłem i znów odrzucili. Informacje te same, które wkleiłem w pierwszym poście. Może o Forex im chodzi, że traktują to jako kategorię hazardu i nie można na tego typu stronach umieszczać reklam AdSense. Nie mam już pomysłu, co z tą stroną jest nie tak. RE: Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - Guxinimod - 20-06-2018 12:04 A skąd my to mamy wiedzieć, skoro nie podałeś nawet adresu? Napisz do supportu, co za problem? RE: Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - Resk - 20-06-2018 12:37 Opisałem problem na forum Google AdSense i znam już odpowiedź. Strona realnie istnieje od dzisiaj i jest tylko jeden krótki artykuł. Osoba odpowiadająca zasugerowała, że gdy będzie ponad 50 merytorycznych artykułów oraz przykładowo 6 miesięcy będzie już działać, wtedy mogę pomyśleć o ponownym zgłoszeniu do AdSense. Po prostu skończyły się czasy, gdzie w jeden dzień stawiało się stronę, zgłaszało do AdSense i już można było zarabiać na reklamach CPC. Pozdrawiam! RE: Adsense nie zaakceptował mojej strony internetowej - PanCaro - 21-06-2018 13:03 Dobrze Ci odpowiedzieli. Nawet jak dodajesz z 30 artykułów to zostanie zaakceptowana. Zawsze możesz dodać inną swoją stronę a po akceptacji wyświetlać reklamy na docelowej (jeśli nie łamie regulaminu). |